GeenStijl = De Telegraaf (GeenSjuul). NEEN, HET WAS EEN GRAP! Leuk!

Media
donderdag, 24 februari 2011 om 00:00
welingelichtekringen header 1
GeenStijl was anders, niet van de burgerij, niet van ze, hoorde er niet bij. Nodeloos kwetsend als subtitel. Stoer, onaangepast, vaak poep zeggen. Een soort belletjestrekker voor oudere jongeren. Voor zover dat dat beeld nog klopte maakt De Telegraaf vandaag korte metten met het imago van brutaliteit en bravoure, door duidelijk te maken dat GeenStijl van De Telegraaf is, het bastion van burgerij en truttigheid. Bedacht op de marketingafdeling kennelijk. De Telegraaf Presenteert. Gompie. Maar wel een slecht idee. GeenStijl is/was leuk (voor de liefhebbers van poep) omdat het niet deugt. En niet op de manier waarop De Telegraaf niet deugt.
Schreven we vanmorgen. Maar het was een grap. Leuk! GeenStijl heeft een nieuwe layout. Andere letter of zo. En dit was de grappige onthulling. Poep.
Dit staat er bijvoorbeeld vandaag als Tweet van de dag @andriesgknevel "Realiseer me net wat voor een fantastisch objectieve vleeslul ik eigenlijk heb. Itt Jeroen Pauw!" Leuk! Andries Knevel en zijn lul. Stoer!