Natuurlijk neem ik foto's van mijn penis en stuur die naar mensen

Media
donderdag, 09 juni 2011 om 00:00
welingelichtekringen header 1
Waarom zou ik niet? Het is mijn penis. En zoals een groot man ooit zei, hij is bedoeld om te worden gefotografeerd. Al heb ik geen idee wie die grote man was.
Waar sommige mensen foto's van hun familie op hun bureau hebben staan, staan er bij mij foto's van mijn penis op. Mijn penis op vakantie in de Bahama's. Mijn penis in Madrid, op een zakenreis, het Prado op de achtergrond (enigszins onscherp). Mijn penis die een prijs ontvangt voor Beste Werknemer van de Maand.
Op verjaardagen en feestdagen stuur ik graag foto's van mijn penis naar vrienden en familie. Mijn schoonfamilie, Marge en Walter, zeggen dat ze altijd uitkijken naar mijn peniskerstkaart.
Onlangs vroeg iemand wanneer ik ben begonnen met het sturen van foto's van mijn penis naar mensen, en ik eerlijk gezegd kon ik het me niet herinneren. Misschien op school? Alles wat ik weet is dat ik op een dag een Nikon SLR pakte en dacht: "Misschien moet ik naar beneden kijken, naar mijn broek en een foto nemen, en die naar mensen versturen.”
En ik ben niet de enige in de geschiedenis.
Tot zover de vertaling. De rest van de parodie op Anthony Weiners penisfoto's is te lezen in The New Yorker.
Bron(nen): The New Yorker