Knappe crimineel krijgt modellencontract

De Californische Jeremy Meeks doet heel wat vrouwenharten sneller kloppen met zijn doordringende blauwe ogen en onderkoelde pose. Sociale media smullen van de knappe verschijning. Helaas is het een gewelddadige crimineel en zijn foto een mugshot. Maar Dreamy McMug, zoals hij ook wel wordt genoemd, kan zijn carrière een andere wending geven: hij heeft een modellencontract aangeboden gekregen. Volgens modellenbureau Blaze Modelz zijn 'gangstermodellen' populair en kan het vroegere bendelid makkelijk 15.000 tot 30.000 dollar per maand verdienen. Daarvoor moet hij wel eerst uit de gevangenis zien te komen. Zijn borgsom is meer dan een miljoen dollar. Het is de vierde keer dat hij vast zit. Ditmaal voor zeven misdrijven, waaronder straatterrorisme en verboden wapenbezit. Eerder was hij betrokken bij overvallen en vechtpartijen. De dertigjarige Meeks werd beroemd nadat de politie zijn foto op Facebook plaatste.

Bron(nen):   Huffington Post      

3 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. AT

  Vrouwen vallen ervoor want ‘nice guys’ zijn niet spannend. Totdat ze vanwege een verkeerde opmerking in elkaar gebeukt worden. Die obsessie van vrouwen voor foute mannen is soms begrijpelijk. Maar evolutionair gezien is het best raar. Ja, stoere foute mannen zijn alpha en dus sterk en beschermend, maar ze zijn ook agressief en destructief voor naasten.

  • kletsmajoor

   Maar als er al kinderen zijn tegen de tijd dat het geweld begint, is Moeder Natuur tevreden: de genen zijn doorgegeven. Moeder Natuur werkt alleen in het belang van de soort, niet in het belang van een individu.

   (in antwoord op AT)
  • Kopje thee

   Het is ook stom. Het is niet aantrekkelijk als een man zich opstelt als een teer zieltje dat een moedertje zoekt… maar vaak blijkt dan dat juist die macho’s de grootste kleuters zijn.

   (in antwoord op AT)

Reacties niet toegestaan