Hilariteit op Twitter: Elon Musk voorspelt Zombie Apocalyps en verkoopt vlammenwerpers

Elon Musk verkoopt vlammenwerpers voor als de zombie apocalyps komt. Naar verluidt zijn er al 7.000 exemplaren verkocht. Want, ja waarom ook niet.

Musk begon op Twitter: “Een vlammenwerper is een super slecht idee. Koop er vooral geen.” Behalve dus in geval van een zombie apocalyps. “Dan ben je blij dat je een vlammenwerper hebt. Werkt tegen hordes ondoden. Anders krijg je je geld terug,” grapt de Tesla-baas.

Musk is zo zeker van zijn zaak dat sommigen beginnen te twijfelen. Hoe kan hij dat zo goed weten? Heeft hij misschien…insider information? Maar Musk schept snel duidelijkheid: “Het gerucht gaat dat ik in het geheim bezig ben met een zombie apocalyps om meer vlammenwerpers te verkopen. Dat is niet waar.”

De zelfverklaarde ‘zombiebestrijder’ voegt daar nog aan toe: “Daar heb je miljoenen zombies voor nodig. Waar zou ik een fabriek vandaan moeten halen die groot genoeg is om er zoveel te maken?”

De vlammenwerper is een reclamestunt van Boring Company, het bedrijf van Musk dat tunnels wil bouwen om verkeerscongestie tegen te gaan. Hun merchandise bestaat onder meer uit de vlammenwerper en een hoed en dient om geld binnen te halen.

Volgens Musk zijn er al meer dan 7.000 besteld. Dus wat kan er nog mis gaan?

Don’t do this. Also, I want to be clear that a flamethrower is a super terrible idea. Definitely don’t buy one. Unless you like fun.

Een bericht gedeeld door Elon Musk (@elonmusk) op

Bron(nen):   The Independent