De barbievoet: beste poseertruc ooit

In deze zomerse tijden staan celebrities en topmodellen vaak blootsvoets op de foto. Om dat er toch zo elegant mogelijk uit te laten zien doen ze massaal de ‘barbievoet’. Amerikaanse media spreken van ‘de meest fotogenieke en slimme poseertruc ooit’.

Wat je precies moet doen? Heel simpel: doe de blote voeten van Barbie na. Dat wil niet veel meer zeggen dan dat je op je tenen gaat staan. Net als Barbie zonder haar hooggehakte schoenen. Vaak doen de sterren het met één been dat ze voor zich uitstrekken, ligt buigen en op de bal van hun voet laten rusten. Zo lijken je benen langer en smaller. Iets waar zeker kleine celebrities als Sylvie Meis blij van worden.

Deze houding is op Instagram zo alom aanwezig dat het al ‘een plaag’ wordt genoemd. Beroemdheden die met beide voeten plat op de grond staan zijn deze zomer een uitzondering.

🐚🐚🐚

Een bericht gedeeld door Romee Strijd (@romeestrijd) op

Anzeige (Werbung) Dreamy💭 #formentera #boatday #happy ♥️ #bikini @sylviedesigns 💕

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis Official Account (@sylviemeis) op

kamp kourtndall

Een bericht gedeeld door Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) op

Bronze 🐰 @beachbunnyswimwear @amberlyvalentine @angela_chittenden

Een bericht gedeeld door Chanel Iman (@chaneliman) op

🌸

Een bericht gedeeld door Kendall (@kendalljenner) op

A pop of yellow to kickstart your weekend! Your little ones will imagine endless stories with the new #Barbie @DespicableMe fashions, shop now at your local retailer.

Een bericht gedeeld door Barbie (@barbie) op

Bron(nen):   AD