Sorry, mijn zoon gaat als ‘t aan mij ligt niet op voetbal

Veel reacties op Twitter op de gewelddadige dood van een scheidsrechter in Almere. Wat kun je er tegen doen? Waar komt dit geweld vandaan? ‪@HumbertoTan Voetbal zou bron van ontspanning en inspiratie moeten zijn. Het is te vaak een bron van agressie en frustratie. Sterkte familie grensrechter! @jolanda2708 Als we dit toestaan, in het hedendaagse voetbal.... Mogen ze wat mij betreft dat hele spelletje afschaffen!!!!! @MichaelvanPraag Mensen laat het niet bij woorden, maar help mee, denk mee. Dit is onacceptabel. Geen scheids, geen grens, geen voetbal. Zo simpel is dat   ‪@WebsiteKNVB KNVB diep geschokt na overlijden voetbalvader Almere ‪http://bit.ly/VrdEZA    ‪@HWHofs Sorry maar mijn zoon gaat als het aan mij ligt niet op voetbal ‪@Maartenblad 'Voetbal is het fundament waarop onze cultuur rust,' stelt Maarten tot z'n spijt vast bij ‪@blankeklootzak Haha ziek hoe ver ze kunnen gaan om een potje voetbal      ‪@RMisset Dood geschopte grensrechter staat model voor verziekte sfeer rondom het voetbalveld. Opgefokte fans, ouders en spelers. Maatschappij bezin u.   ‏‪@OostveenBert Echt sprakeloos. Leef intens mee met slachtoffer en nabestaanden. Vreselijk dat het amateurvoetbal en onmisbare vrijwilligers dit overkomt.                

2 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. janneke123

  @HWHofs is een man naar mijn hart.
  Leer kinderen zelf te presteren en dat doen ze niet in een voetbalteam met opgefokte kinderen met idem vaders lang de lijn.

 2. Hans

  De KNVB blaat ach en wee , maar de controle is daar zo lek als een mandje .
  Jaren geleden ben ik als scheidsrechter eens geschopt door een keeper omdat ik een strafschop gaf.
  Speler voor twee jaar geschorst , volgend seizoen moest ik ergens een wedstrijd fluiten , wat scherts mijn verbazing, de zelfde keeper stond bij een andere vereniging weer in het doel .

Reacties niet toegestaan