Kater aan infuus na wilde nacht met vijf vrouwtjes

Xiaopi werd door zijn baasjes slechts één nachtje naar een kattenhotel in de Chinese stad Guangdong gebracht. Hij maakte van de gelegenheid gebruik en bevruchtte vijf poezen. Na de wilde nacht moest de raskat, een Blauwe Rus, aan het infuus om bij te komen.

De eigenaren hadden het kattenhotel nog gewaarschuwd dat hun kat niet was gesteriliseerd. "Ik dacht dat ze professioneel zouden zijn, maar het staflid in kwestie heeft Xiaopi overdag niet gevoerd en heeft hem ’s nachts ook niet in een hok gedaan, zodat hij vrij rond kon lopen”, aldus het baasje, meneer Zhao.

Op camerabeelden is te zien dat Xiaopi flink van zijn vrijheid heeft genoten. "Tussen half elf ’s avonds en vijf uur ’s morgens heeft mijn kater gepaard met vijf poezen. En dat zijn enkel degenen die ik kon zien op de camerabeelden”, klinkt het boos.

Eerst kreeg Zhao ook nog de schuld van het gebeurde. "Ze hadden het lef om kwaad te zijn op mij. Ik moest van hen de situatie gaan uitleggen aan alle andere eigenaars. Mijn f*cking kat is uitgeput en hangt aan een glucose-infuus en dan is dit mijn schuld?”

Uiteindelijk stak het kattenhotel de hand in eigen boezem en heeft aangeboden de kittens door te verkopen voor de eigenaren. Een Blauwe Rus kan veel geld opbrengen.