Hartverwarmend: Vermiste labrador komt met nieuwe vriendjes weer naar huis

De beelden lijken rechtstreeks uit een zoetsappige film afkomstig, maar ze zijn echt. Een labrador was van huis weg gelopen en maakte tijdens zijn zwerftocht nieuwe vriendjes. Toen het dier uiteindelijk zijn baasje in de verte ontdekte rende hij op hem af. Met in zijn kielzog een geitje en een hondje.

Kyle Krier en zijn vrouw uit de Amerikaanse staat Kansas vreesden dat ze hun zwarte labrador Bo nooit meer terug zouden zien nadat ze hem ‘s avonds buiten lieten om zijn behoefte te doen in de tuin en het beest niet meer terug kwam.

“Mijn vrouw vertelde me dat er nog een beige hond in onze tuin zat en dat Bo met de noorderzon was verdwenen,” schreef Kyle in een post op Facebook. “We hebben vervolgens overal naar hem gezocht, maar konden hem niet vinden. Daarna besloten we om weer naar huis te gaan en daar op hem te wachten. Maar hij kwam niet terug. Ik trok er de volgende morgen weer op uit en ook toen kon ik nergens een spoor van hem vinden.”

Ze hadden de hoop al bijna opgegeven tot mensen in de buurt vertelden dat ze Bo hadden zien lopen op zo’n tien kilometer van hun woning. “Mijn vrouw kreeg een telefoontje dat er een zwarte labrador was gesignaleerd en dat hij in het gezelschap vertoefde van een andere hond en een geit. Ik besefte meteen dat het om onze hond moest gaan. Ik verliet mijn werkplek en ging onmiddellijk op zoek.”

Vanaf de weg zag hij het illustere drietal in de verte in een maïsveld lopen. Op het moment dat Bo zijn baas opmerkte, kwam hij aangerend. Met achter hem aan zijn nieuwe vriendjes. Ze zijn allemaal mee gegaan in de auto.

De beelden maken je dag weer goed.