Vermiste vrouw duikt op in realityshow

Sinds november was de Amerikaanse Rebekah Martinez vermist. Afgelopen donderdag stond ze in een lokale krant op een lijst met vermiste personen. Toen was ze vrij snel gevonden: lezers herkenden haar als deelnemer aan realityshow The Bachelor.

Het ging om een lijst van 35 mensen die waren verdwenen in de Californische Humboldt County. De vraag was of iemand wist waar deze personen zich bevonden. De 22-jarige Rebekah was vlug terecht. De deelneemster van The Bachelor was op dat moment in het hele land op televisie te zien.

Haar moeder had haar op 18 november vorig jaar als vermist opgegeven, nadat ze zes dagen niets van haar dochter had vernomen. Waarschijnlijk waren de opnames van de tv-show toen net afgelopen. Inmiddels hebben moeder en dochter weer contact gehad, maar Rebekah was op de lijst blijven staan, omdat de politie daar niet van op de hoogte was.

Zelf ziet ze de humor er wel van in. Ze schrijft op Twitter: “Mam, hoe vaak moet ik nu nog zeggen dat ik geen mobiele telefoon mag gebruiken in The Bachelor?”

Bron(nen):   AD