Wapenlobby komt met schietspel voor kleuters

De NRA, de Amerikaanse club cab wapenliefhebbers, vvoelt zich blijkbaar zo zelfverzekerd dat de vereniging gisteren kwam met een computerschietspel voor kinderen van 4. Het gaat om een soort electronische schietschijft waar de kids op moeten schieten, De moelijkheidsgraad loopt op en de kinderen krijgen handige tips als ze spelen. “Use only the correct ammunition for your gun”. Je zou zeggen dat met zo'n spel komen vlak na de schietpartij op de school in Newtown net zo slim is als onzinkbare cruisereizen aanbieden vlak na het zinken van de Titanic.

2 Reacties Doe mee met de discussie →


  1. Ron Kersten

    Zieke geesten daar in de USA !

    Gezien de verknipte amerikaanse maatschappij zou het me niet verbazen als het daar gewoon een succes wordt. Een kind van 4 ziet het verschil tussen spel en een echt wapen niet, dus de volgende keer hebben we een familiedrama door een kleuter die pa’s geladen wapen even leegschiet. Deze actie van de NRA is moorddadig en getuigt van weinig respect jegens de recente slachtoffers en nabestaanden !

  2. Loobs

    Als je die mensen van de NRA op de bank bij de psychiater zou leggen, zou er waarschijnlijk heel wat bagger bovenkomen. Waarom zijn deze mensen zo geworden? Wat is er gebeurd, dat zoveel liefde voor geweld door hun aderen stroomt? Dieptriest dat ze die bagger nu ook op de jongste generaties overgeven.

Reacties niet toegestaan