Geschoren is verloren

Om onze jongens aan te moedigen vandaag in overgangstergirls.nl een column over driften rond voetballers

Ik zal het gewoon maar bekennen: ik geniet enorm van het WK in Zuid-Afrika! En niet eens alleen om de overwinningsseks, hoewel dat erg helpt. Maar voetbal is fascinerend! Ik smul echt van alle berichtgeving rond het toernooi. Alleen de wedstrijden zelf kunnen me nog niet echt boeien.

De rest is bere-interessant. Het gedoe rond die lekkere meiden in oranje Bavaria jurkjes, het morele verval van het Franse elftal, waarvan twee spelers verdacht zijn van seks met een minderjarige (prostituee) en een ander de bondscoach toevoegde: Laat je in je kont neuken, vuile hoerenzoon. Hoe de Franse ploeg zo de steun van de hele Franse natie verspeelde, en ook de Engelsen hun team uitjouwden, omdat ze niet wisten te scoren of winnen. Het waren ineens volgevreten miljonairs. Een week eerder werden ze nog vereerd als goden. En de bafana bafana, wat Zulu is voor onze jongens (van het Zuid-Afrikaanse team) die het niet redden zonder de Madiba magie van Mandela (Madiba is de naam van zijn Xhosa (Bantoe) stam.

Ik betrap me erop dat ik op internet speur naar nieuwtjes over onze jongens. Daar is vooralsnog weinig smeuïgs aan. Wel trof ik een interessante studie naar de inhoud van voetbalbroekjes: bobbel versus broektent.

Minus het voetbalspel zelf, begin ik echt een voetbalkenner te worden. Ik weet inmiddels zelfs méér van Rafael van der Vaart dan zijn eigen vrouw. Ja, echt! Tijdens een live-verbinding op de Duitse tv (na de wedstrijd Nederland-Kameroen) vroeg Sylvie duidend op Rafaels baard: Wat heb je daar? Rafael deed verlegen: Ik had niet zoveel zin om me te scheren en jij bent er niet...

Natuurlijk wist ik waarom Rafael verlegen was.

Lees verder

Bron(nen):   Overgangstergirls