‘Bosma als columnist: gouden greep’

Hoeveel opzeggingen de NRC naar aanleiding van Bosma's politieke column heeft binnen gekregen is onbekend. Maar er zijn ook lezers die de keuze 'een gouden greep' vinden.

Zoals R. Roordink: 'Het zelf kennisnemen van het gedachtegoed van de PVV, de verzameling verdachtmakingen, van hele leugens en halve waarheden, de aaneenrijging van rare vooroordelen en complete nonsens, is toch het beste antivirus tegen de ideeën van de PVV. Ik begrijp nu ook veel beter hoe moeilijk het is om te discussiëren met PVV-politici. Je raakt helemaal gedesoriënteerd door zo veel onzin. Vrijwel elke zin vraagt om een weerwoord. En als hij iets zegt waar je het wel mee eens zou kunnen zijn, wordt het weer op zo’n bizarre manier geponeerd: „Het christendom vind ik mooi.” Bovendien is discussiëren met een PVV’er zoiets als moddervechten met een varken: hij vindt het leuk en jij wordt er vies van.
Redactie, ga alstublieft door met het plaatsen van deze column en blijf daarnaast de PVV, zoals u steeds doet, kritisch volgen.'

De brieven zijn alleen betaald online te lezen

Bron(nen):   NRC Handelsblad