Eerste seksschool geopend

Wie denkt dat je seks het beste aanleert in de slaapkamer is tegenwoordig ouderwets. Een Zweedse heeft in Oostenrijk een internationale seksschool geopend en leert haar leerlingen hoe je een betere minnaar/ minnares wordt.

Vanaf 16 jaar kan iedereen zich als leerling aanmelden bij de Austrian International School of Sex of kortweg AISOS. Voor een slordige € 1600,- krijg je zowel theorie als praktijk en slaap je in een gemengde slaapzaal waar je ook je 'huiswerk' moet maken.


'Onze basiseducatie is niet louter theoretisch, we bieden ook praktijklessen over seksstandjes, knuffel- en streeltechnieken en lessen over de anatomie van het menselijk lichaam', aldus het enthousiaste schoolhoofd. Ze is er zeker van dat haar school een succes wordt.

In Oostenrijk duikt momenteel een storm van protest op tegen de school. Reclamefilmpjes die de school moeten aanprijzen bij het grote publiek, zijn al geband van de televisie. AISOS gaat de confrontatie aan en ziet geen graten in de reclame. 'Elke dag worden moorden en romantische films getoond op tv, maar beelden van een verliefd koppel dat kan dan weer niet?'.

Oordeel zelf: kan dit reclamefilmpje door de beugel?

Bron(nen):   Het Nieuwsblad