ISIS heeft gewonnen in Nederland

De spanning tussen Nederlanders en Nederlandse moslims neemt toe. Het ministerie van defensie wil niet dat Nederlandse militairen in uniform de straat op gaan, uit angst dat ze worden belaagd of erger door jihadisten. De PVV spint garen bij dit alles en wil dat het leger de beveiliging van stations en andere gevaarlijke plaatsen overneemt. Al die dingen dragen er aan bij dat veel Nederlanders zich ongemakkelijker gaan voelen met hun moslim stadgenoten en dat veel moslims zich (nog) minder welkom vinden in het land waar ze wonen. ISIS wil haat zaaien. Tussen moslims en kaffers. En tussen de goede moslims - aanhangers van het Kalifaat - en slechte moslims - de rest. In Nederland is een groot deel van die doelen bereikt, omdat we keurig meewerken met ISIS en niets beters weten dan zwichten voor de PR van de haat. geertwilderspvv_2014-sep.-26

23 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Vogelbeest

  1 IS-gek kan al heel wat schade aanrichten, en dat kan overal gebeuren. Alleen stations e.d. beveiligen is dus symboolpolitiek.
  Dus dan moet je iedere potentiele terrorist bewaken.
  Je kunt moelijk achter iedere allochtoon-uitziende jonger 24 uur per dag 2 militairen afsturen (dan heb je er 6 nodig voor 24-uurs bewaking. ) En zelfs als je dat voor elkaar zou krijgen (onmogelijk, zoveel militairen hebben we niet) kan er an een aanslag gepleegd worden door een “bekeerling” van autochtone afkomst.
  Het is goed van Wilders dat hij zegt wat velen denken (laat de sympatisanten naar Syria afreizen en laat ze nooooooit meer terugkomen) maar stations bewaken levert niets op en is niet realistisch.

  • Dutchy

   Oliedom van de heer Wilders, als hij daadwerkelijk een oplossing wil bieden aan de uitdagingen in de samenleving. Maar goed we weten dat de heer Wilders alleen maar wil roepen en geen enkele bijdrage aan de oplossing wil bieden. Sterker nog, door zijn optreden draagt hij bij aan het probleem.

   (in antwoord op Vogelbeest)
   • henkwiersma

    Dus Wilders is de veroorzaker van het probleem? Over oliedom gesproken.

    (in antwoord op Dutchy)
 2. kletsmajoor

  Het was ook oliedom, gisteren, van het ministerie om de militairen buiten de kazerne hun uniform te laten uittrekken. Nu denkt de burger dat er door heel Nederland islamitische terroristen rondsluipen die permanent op militairen jagen. Waarschijnlijk wilde het ministerie laten zien wat voor zorgzame werkgever ze is, maar over het effect op grotere schaal en op het conflict met ISIS (gratis publiciteit over hoe gevaarlijk ISIS wel niet zou zijn) hebben ze niet nagedacht. Dat verontrust me nog het meest: de kneuterigheid waarmee dit soort kwesties wordt benaderd.

 3. Dutchy

  Goede analyse, goed dat dit ook wordt gezegd.

 4. Windows 8

  De MultiKul is mislukt en wordt ons opgedrongen door hen die er nooit mee hoeven om te gaan.

 5. Future Child

  De PVV spint garen? Sorry hoor maar die Isis vlaggen waren er nog voor pvv met dit voorstel kwam. En denk je nou werkelijk dat mensen niet zelf kunnen nadenken, die zien toch ook per dag de toename van asielzoekers, hoofddoeken, etc.

 6. Burgermans

  Je kunt zeggen wat je over de Heer Wilders maar wat de islam betreft heeft de Limburgse oppositieleider 100% gelijk.

 7. Jan

  Zeker heeft Wilders gelijk! Multi cultureel, dat werkt niet, in geen een land. Zwarten discrimineren ook, als je in hun land bent, waar dat ook mag zijn.
  Wat is er mis met eigen volk eerst! En help dan anderen, indien nodig.
  Dubbele passen, het zou verboden moeten worden! Marokanen, Turken noem maar op, je hebt er hier niks aan. Het kost een vermogen en men is vreemde geworden in eigen land. Nieuwe asielzoekers krijgen een mobiel en bellen de anderen geluks zoekers ermee op, dat deze ook deze kant op moeten komen, zelf heb ik geen mobiel abonnement, maar hun wel! Dank je wel klunzen van links en ook van rechts. Door het gesodemieter van de kut politiek, krijgen we van de opgevangen gasten dadelijk een mes in de rug, opzouten ALLEMAAL.
  EIGEN VOLK EERST!!!!!!

  • Hans H

   Waarom lazer jezelf niet op imbeciel. Rot op naar je bruinhemden kliek.

   (in antwoord op Jan)
   • Jan

    Niet gaan schelden met imbeciel, Hansje. Waarom heb je zelf alles afgeschermd, zodat je beter kunt schelden denk ik, moslimmeke.

    (in antwoord op Hans H)
  • Bert Schimmel

   En dat zeg je over een land die zelfs een koningin heeft met 2 paspoorten.

   (in antwoord op Jan)
   • Jan

    Ja deze vrouw mag ook weg! Grootste steuntrekker in dit land!
    Als een land burgers serieus wil noemen, dan is er geen monarchie, dus achterlijk land.

    (in antwoord op Bert Schimmel)
  • Amy Hill

   I am South African, now in the Netherlands as an au pair. It is the only way I had to get out of SA. I want to study here and eventually hopefully get citizenship, since everything in my “home country” is going to shit. I don’t want to live in fear and sleep with a knife next to my bed at night. I would gladly give up my SA passport for a Dutch one. I love everything about Dutch life and living, even though I have no Dutch heritage, would you still consider me unwelcome here… ?

   (in antwoord op Jan)
   • Jan

    Beste Amy,
    Als je artikel van Wilders gelezen hebt, dan snap je dat het niet over jou gaat. Er zijn altijd mensen in nood en deze dienen geholpen te worden. Maar waarom het hier om gaat, is de moslims. Hun ideologie is het zelfde als die van de nazi’s. En daar moet ik niks van hebben. Het is hier het land in geslopen en de politiek deed niks. Nu maken de moslims overal de dienst uit. Zeg je waarheid dan discrimineer je. Terwijl in hun eigen landen er door het moslim systeem geen democratie heerst. Ze voelen zich nu zo sterk, dat hier alles naar de knoppen gaat. Dus echte vluchtelingen JA, Koerden, Christenen etc, maar moslims in de eigen regio en niet hier!

    (in antwoord op Amy Hill)
 8. Jan

  Nou bruinhemden moet ik net zo min als jij. Maar je vind het zeker wel goed om door de moslims gedomineerd te worden. Hun ideologie is gelijk aan de bruinhemden!

 9. Bram

  De SP in 1983, hoe dichtbij de waarheid,

  “Ik wil mijn afschuw voor de islam – de leer, de dogmatiek, de verboden, de onbeweeglijkheid, de middeleeuwse achterlijkheid die is ontstaan met deze religie voor nomaden en woestijnrovers – niet onder stoelen of banken steken. (…) Zichzelf opsluitend in een gedragspatroon, dat de originele achterlijkheid halsstarrig in stand houdt (…), vormen zij een Fremdkörper in onze samenleving, dat niet lijkt te kunnen loskomen, iets bij te leren, iets te willen leren, dus verarmt (…). Zoals nu kan het niet”.

  “Men moet zich eens indenken, welke ghetto’s er zullen ontstaan van verouderde, en voor ons gevaarlijke, immigranten, als we niet alleen hun gruwelijke slachtgewoonten aanvaarden, maar ook hun diskriminatie van vrouwen, hun patriarchaal-autoritaire aanmatiging, hun onderwerping van kinderen, hun stamveten. Waarom van nieuwkomers aanvaarden, wat we zelf in gewoonten en wetten hebben opgeruimd?”

  bron: http://sptransparant.wordpress.com/gastarbeid-en-kapitaal/

 10. Jan Terlouw

  Wilders is vriend van le pen in frankrijk die doodleuk de holocaust in twijfel trekt en ervoor uitkomt antisemiet te zijn. We worden continu gewaarschuwd voor verhoogde terreur dreiging maar vooralsnog is er geen aanslag geweest. Het is stemming makerij en bang makerij voor niets.

 11. marianne martens

  ISIS heeft niet gewonnen. De hele zwik wordt aangejaagd door Politici, media, hoge militairen, VN, elk ander land maken burgers bang. Moet ik nu erg schrikken van mannen met baarden als ik een ontspannen bezoek breng aan Artis, ze vallen op en dat is al erg genoeg. Misschien behoren we Dawkins te lezen, valt er een groot probleem weg en kunnen we de leegte weer met iets anders opvullen bv milieu, klimaat, praatgroepen etc. Misschien ook de Hertzberg lezing door van der Laan.

Reacties niet toegestaan