We zijn allemaal Afrikanen

Voor wie nerveus wordt van de toestroom van nieuwe medeburgers, vooral uit Afrika: vrees niet, we komen daar allemaal vandaan. image

17 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Ko Herent

  Verder nog nieuws?

 2. disqus_RinSh7fPr4

  Die kunnen de mensen die verkracht zijn mooi even in hun zak steken.

 3. Burgermans

  Waarom hebben wij dan geen kroeshaar en zwarte huid, 3huis?

  • Jaap Aap

   Dat heet evolutie maar geloof jij natuurlijk niet in als reli-fanaat.

   (in antwoord op Burgermans)
   • Burgermans

    Jullie Jodenhaters hebben wel hele rare fantasieën over andere mensen. Wij Katholieken geloven gewoon in evolutie en Oerknal, Apie.

    (in antwoord op Jaap Aap)
   • Ko Herent

    Evolutie is toch ontwikkeling???

    Nou dan.

    (in antwoord op Jaap Aap)
  • Boven Jan

   Je gaat me niet vertellen dat je in evolutie gelooft maar het antwoord op je eigen vraag niet weet.

   (in antwoord op Burgermans)
 4. Jos

  Weer zo’n staaltje insinuerende ‘journalistiek’. Mensen hebben geen vrees vanwege etnische afkomst, men heeft bedenkingen bij de toestroom, hoe die te verhapstukken – op arbeids-, huizenmarkt, in de samenleving. Al komen ze vanaf Groenland: het is een capaciteitsprobleem.

 5. Heldoppantoffels

  De relevantie van dit stukje ontgaat mij volledig….. Vergezochte relatie tussen de toestroom van asielzoekers en de Westerlingen in Europa.

  Strekking van dat verhaal, omdat het ‘familie’ betreft zouden wij ze aan de grens moeten verwelkomen met een bosje bloemen en vragen waarom ‘ze’ niet allemaal hierheen willen komen?

  • KarlRuprechtKroenen

   Het magische maakbare relativerende wensdenken van sınɥǝıɹp pɹɐɹǝb kent veel vormen en variaties, dus ook dit soort stukjes hebben in zijn beleving zeer grote waarde en dienen een hoger doel.

   (in antwoord op Heldoppantoffels)
 6. Burgermans

  Dat wij 65 duizend jaar geleden uit Afrika zijn vertrokken geeft de huidige Afrikanen nog niet het recht om ons land leeg te stelen en onze vrouwen te verkrachten.

 7. Captain Gorgeous

  Denk dat ik ook maar ga vluchten. Die angst cultuur, prestatie cultuur, hokjes cultuur, haast, stress, bekrompenheid, corruptie, een daardoor falende EU, een overheid die alles van je wilt weten. Die Afrikanen weten niet wat ze zichzelf aandoen.
  Je eigen shit regelen met gemoedelijke mensen om je heen klinkt mij beter dan voor 1000 euro per maand tussen deze robots die wij bevolking noemen te zitten.

  Peace

 8. Bastiaan van Stapelberg

  Denk dat ik ook ga vluchten met al die Noord Afrikanen die straffeloos vrouwen mogen verkrachten en homo’s mishandelen. en waar politie nooit tijd voor heeft.

 9. Grietver

  Sla jij je vrouw? Geen probleem, dat deden we vroeger allemaal.
  Aldus de logica van de auteur van dit stukje.

 10. Vogelbeest

  Ooit waren we allemaal amoebe’s. De meeste zijn daarna doorge-evolueerd tot vissen. Een bepaald percentage heeft het water verlaten en is op het land gaan leven. Sommige gingen rechtop lopen en leerden gereedschap gebruiken.
  En een heel klein percentage haaft Afrika verlaten en is doorontwikkeld.

Reacties niet toegestaan