Je bedrijfsruimte uitbreiden

In elk bedrijf komt er een moment dat je je kantoorruimte moet vergroten. Hoewel een bedrijf om verschillende redenen zijn kantoorruimte wil uitbreiden, is dit vaak een indicatie van bedrijfsontwikkeling. Weten wat je moet doen als je kantoorruimte groeit, is essentieel voor het succes van je bedrijf. Sommige uitbreidingen kunnen een nieuw kantoorgebouw zijn of een nieuwe pop-up store met een opslagcontainer voor kleine bedrijven. Het punt is dat extensie aangeeft dat je bedrijf groeit.

Onderzoek je huidige bedrijfsruimte

Wanneer je bestaande werkplek overvol raakt, is het redelijk om een ​​grotere ruimte nodig te hebben. Soms hoef je alleen maar de werkplek te reorganiseren. In andere gevallen moet je misschien overwegen om je personeel de mogelijkheid te geven om op afstand te werken. Dit minimaliseert de drukte op kantoor, bespaart overheadkosten en verbetert het moreel van het personeel. Het ontgroeien van je werkplek kan goed zakelijk nieuws zijn, omdat het wijst op uitbreiding. Het zoeken naar meer kantoorruimte kan echter tijdrovend en duur zijn. Daarom zal het nauwkeurig onderzoeken van je huidige ruimte je helpen te evalueren of je echt moet uitbreiden en in welke mate je je ruimte moet uitbreiden.

Weet waar je wilt uitbreiden

Overweeg bij het overwegen van kantooruitbreiding of werken op verschillende locaties goed bij je bedrijf past. Dit verlost je van de last die gepaard gaat met het verplaatsen van infrastructuur. Het geeft je ook meer tijd bij het zoeken naar de juiste kantoorlocatie. Je kunt ook overwegen om je kantoorruimte uit te breiden op de locatie waar je je nu bevindt. Sommige bedrijven gebruiken een 20ft container om hun ruimte uit te breiden binnen het gebied waar ze zich bevinden.

Plan voor de uitbreiding

Veel bedrijven breiden hun kantoren uit zonder een duidelijk plan. Dit is onwenselijk omdat je dat misschien niet altijd nodig hebt. Je moet je bedrijfsdoelstellingen voor de lange termijn bepalen en bedrijfsruimten selecteren die bij die doelstellingen passen. Dit verlost je van de last om in de nabije toekomst nog een kantooruitbreiding te moeten realiseren.

Bekijk de voorwaarden van je huidige ruimte

Het is een goed idee om je huidige huurovereenkomst te controleren, of je nu blijft of naar een grotere ruimte vertrekt. De huurovereenkomst kan informatie bevatten die je kan helpen bij het uitbreiden van je kantoorruimte. Neem contact op met je verhuurder om te zien of er momenteel voldoende ruimte beschikbaar is om aan de eisen van je bedrijf te voldoen. Dit is voordelig als je van het pand geniet en je bedrijf niet wilt verhuizen. Als je enkele grotere plaatsen in het gebouw kunt ontdekken, kun je je verhuiskosten verlagen.