‘Prins Harry is een jakhals die onschuldige Afghanen doodt’

Een van de meest gevreesde krijgsheren in Afghanistan noemt de Britse prins Harry een 'jakhals' die 'dronken' jacht maakt op onschuldige Afghanen. In een exclusief video-interview met The Daily Telegraph heeft de Afghaanse warlord Gulbuddin Hekmatyar, die op de lijst staat van door de VS meest gezochte terroristen, de Britse Royals overladen met beledigingen. Ook heeft hij gezworen om zo veel mogelijk Britse troepen te doden voordat zij zich in 2014 terugtrekken uit Afghanistan. Vanuit een geheime locatie beschuldigt Hekmatyar Groot-Brittannië ervan zich te hebben 'laten meeslepen in een onrechtvaardig, nutteloos, en wreed conflict om het Witte Huis te behagen.' 'Ik begrijp niet hoe het Britse publiek kan aanvaarden dat hun kinderen worden uitgezonden om een wisse dood tegemoet te treden alleen om Amerikaanse generaals te behagen.' Over prins Harry zegt hij dat de Britse prins naar Afghanistan is gekomen om onschuldige Afghanen te doden terwijl hij dronken is. 'Schaamteloos jaagt hij op de Mujaheddin met zijn helikopterraketten.' Wijzend op een recente aanval op een basis waar Prins Harry een Taliban-leider doodde, zegt hij: 'Tijdens de Mujaheddin aanval op de Amerikaanse basis merkte de prins dat hij degene was waarop werd gejaagd en was hij op zoek naar een gat om zich te verbergen.' En hij voegde eraan: 'Het lijkt erop dat sommige Britse autoriteiten nog steeds dromen over de tijd van de 18e en 19e eeuw en ze willen dat hun ambassadeur wordt behandeld als een onderkoning, hun prins mag in een uniform op mensen jagen.'

4 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Niegol

  Goh… Echt vet boeiend wat een religieuze doorgedraaide Talibanner vind zeg…
  Ik had al helemaal verwacht dat hij positief zou zijn over de internationale troepenmacht. Toch weer een tegenvaller!

 2. Peter Smokers

  Wat doen die gasten ook in het leger ?

 3. Jannie Ooms

  Ik vind het vrij riskant om een lid van de koninklijke familie in Afghanistan mee te laten vechten. En dan ook nog op zo’n provocerende wijze. Als die Prins Harry ooit neerstort en gevangen wordt genomen, zijn de rapen gaar. Het Britse koningshuis wordt dan in een onmogelijke positie gebracht.

 4. Heldoppantoffels

  “‘Ik begrijp niet hoe het Britse publiek kan aanvaarden dat hun kinderen
  worden uitgezonden om een wisse dood tegemoet te treden alleen om
  Amerikaanse generaals te behagen.”

  Met dit kleine stukje kan ik het alleen maar eens zijn. Oorlog gaat vrijwel altijd over grondstoffen, maacht en dergelijke…daar laten de ‘gewone’ mensen hun kinderen voor vermoorden. Verder zijn religieuze fanatiekelingen (in welk land dan ook, vs heeft er ook aardig wat) blokken aan het been van de mensheid!!

Reacties niet toegestaan