Henk Krol liegt over geld

50Plus-leider Henk Krol heeft als lid van de Tweede Kamer subsidies aangevraagd bij het ministerie van Onderwijs voor een 'online ontmoetingsplek van homoseksuele jongeren'. Eerder beweerde Krol dat hij was vergeten dat hij nevenfuncties had.
Dat meldt het AD. Een door Krol ondertekende aanvraag tot subsidievaststelling, in handen van die krant, is op 19 november 2012 ingediend. Dat deed het Kamerlid als voorzitter van de Stichting Vrienden van de Gaykrant. Subsidie van ruim 200.000 euro werd toegekend, en is grotendeels via voorschotten uitgekeerd. 8000 euro aan onkosten werd niet vergoed, omdat die 'niet aantoonbaar' waren gemaakt.
 

2 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Rinus57

  Hier word weer bewezen dat de verrekijker opnieuw word afgesteld op een partij die gevaarlijk kan zijn voor de huidige zittende regering ..
  Het tegenovergestelde gaat zo meer een gezicht krijgen , en 50+plus gaat hiermee vooruit .
  Gratis propaganda voor nieuws dat geen nieuwswaarde heeft maar wel weer de aandacht op Henk Krol .
  Geweldig dat er nog steeds mensen zijn die het nieuws op deze manier willen brengen .

  • Apekool

   In het geval Henk Krol kan je zonder bril de problemen nog wel zien hoor. Juist omdat het een speerpunt-partij is met een precies 1 bekend gezicht wordt hij automatisch onder het vergrootglas gelegd, en wat daar zichtbaar wordt is niet allemaal even fraai.

   (in antwoord op Rinus57)

Reacties niet toegestaan