‘Ieder moment met Silvio is een Godsgeschenk’

Silvio Berlusconi had op oudejaarsavond op Sardinie een heleboel vrouwelijk bezoek, waaronder minderjarige meisjes. De foto's waarop dat is te zien mogen van de rechter (helaas) niet worden gepubliceerd, maar The Times bericht dat er diverse topless meisjes op staan, elkaar omhelzend onder een douche. Op een andere foto staat de Staatsman zelf (hij noemt zichzelf graag De Ridder) in een gouden wagen waarmee hij de meisjes rondrijdt, omringd door bewakers.
Een aantal van "Silvio's girls"  hebben het voor hem opgenomen. . Een 32-jarige ex-employee Elisa Alloro (foto) van zijn mediabedrijf: "Ieder uur dat ik doorbeng met Silvio beschouw ik als een geschenk van God." Dat heeft ze ook geschreven in een boekje wat ze razendsnel ter verdediging van De Ridder heeft geschreven. Volgende week komt het uit en het heet "We Silvio's Girls". Het is geschreven als brief aan de boze echtgenote van De Ridder, Veronica Lario. Lario, Berlusconis's tweede echtegenote, wil van hem scheiden. Naar verluidt ook vanwege zijn 6 miljard. In het boek wordt beschreven hoe de premier zich altijd als een gentleman (wat heet: een ridder) gedraagt tegen iedere dame.
Eind goed al goed, zou je zeggen. Er was geen seks met minderjarigen, er was zelfs helemaal geen seks en iedereen was zo hoffelijk als wat op die oudejaarsavond.
En dan komt net als in echte sprookjes toch ook hier weer een boze fee, die de boel verstiert. De fee is de Officier van Justitie. De meisjes zijn naar Sardinie gevlogen in het regeringsvliegtuig. En daar is het regeringsvliegtuig niet voor, vindt de Officier. Zelfs niet als de meisjes alles aanhouden.
Flauw van die officier.

Bron(nen):   The Times      

9 Reacties Doe mee met de discussie →