Foto: John Kerry en het echtpaar Assad aan een intiem dinertje

Het kan verkeren. De man die volgens John Kerry iets gemeen heeft met Hitler was een paar jaar geleden nog zijn gast toen hij samen met mevrouw Kerry de Asaadjes mee uit eten namkerry-and-Assad_dining_in_Damascus

11 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Heldoppantoffels

  Tja dit zal inmiddels niemand meer verbazen hoop ik!? Het is namelijk helemaal in lijn met de vergaande degradatie van de mensheid welke is ingezet door onze westerse overheden. Normen en waarden zijn geldig tot de drempel.

 2. brabantman

  Dit is ook leuk voor meneer Kerry:

  http://www.youtube.com/watch?v=gUd-ilVEAH0

 3. Pim van den Berg

  Overigens erg lekker eten daar ! http://www.oldestlivingcity.com/damascus/en/profile/006re004/naranj-restaurant

 4. Michiel Thalen

  Sinds wanneer is diplomatiek bedrijven zo erg? Beter met hem gaan eten dan bommen en gif gooien.

 5. Dutchy

  Tja, de heer Donald Rumsfeld (oud minister van defensie onder Bush jr) was ook niet zo dol op die foto’s met de heer Saddam Hoessein in de jaren ’80.

  Allemaal real politiks.

 6. Karel Kritisch

  De heer Kerry had geen glazen bol weet u. Zo gaat dat in de internationale diplomatie. Het ene jaar eet je samen en het andere jaar schiet je een raket op elkaar. Kijk maar naar Ghadaffi en Berlusconi, dat waren ook grote vrienden. Het is een enge wereld..

 7. Hr DeKadt

  Niet verbazingwekkend. Kerry is een beruchte blaaskaak. De man die durft termen als ‘moreel verwerpbaar’ te gebruiken om het gebruik van chemische wapens te veroordelen mag natuurlijk best een paar toontjes lager brullen. De VS zijn tenslotte niet verschoond van bepaalde acties in het verleden. Ik ben overigens niet tegen de VS, maar wel tegen acties tegen Syrie. Ik ben van mening dat men die burgeroorlog moet laten uitvechten tussen de verschillende partijen aldaar. Het is een wespennest met (te) veel partijen. Wat voor Syrie geld, geld voor al die islamitische landen. Het westen moet alleen zorgen dat bepaalde economische belangen worden beschermd en zich niet bemoeien met interne aangelegenheden aldaar. Dat is niet onze zaak.

 8. Pietje_Precies

  Dit is gewoon realpolitiek. Je moet diplomatie bedrijven en belangen beschermen, en dat betekent dat je ook wel eens aan tafel moet met mensen die je niet tot je vriendenkring rekent.
  Assad is over, wat ook van de Syrië-kwestie vindt. Als Kerry Hitlervergelijkingen gaat maken, betekent het dat de US van A hem volledig heeft afgeschreven….Ook dat is diplomatie, zo’n uitspraak…..

  • Marcel van Houten

   Oh dus jij vindt het acceptabel om je normen en waarden zo nu en dan ter zijde te schuiven?

   (in antwoord op Pietje_Precies)
 9. Jeroen Biegstraaten

  Dit soort gedrag zien we ook in de georganiseerde misdaad.
  Vandaag heb ik je nog nodig,maar morgen mag je dood.

 10. erik smit

  Pleit niet per se tegen hem. Dit is voordat Assad z’n bevolking begon af te slachten. Niet dat ‘t in die tijd een verlicht democraat was, maar zijn grote misdaden moest ie toch nog gaan plegen.

Reacties niet toegestaan