‘Sarah Palin is geen goede moeder en jaagt nooit’

“In huize Palin ging het anders toe dan mensen zouden verwachten van een gewone familie, zelfs voor ze kandidaat werd voor het vice-presidentschap. Niemand voedde op, Sarah kookt nooit. De kinderen draaien zelf op voor al het werk: koken, schoonmaken, de was en zich voorbereiden op school."
Amerika kan nog steeds geen genoeg krijgen van de voormalige kandidaat voor het vicepresidentschap en voormalige gouverneur van Alaska. Palin is momenteel niets, maar toch dagelijks in het nieuws. Vanity Fair pakt in de gedrukte versie deze maand uit met een Sarah Palin, gezien door de bril van Levi Johnston, de vader van Palins kleinkind en jarenlang kind aan huis bij het gezin. Tot hij tot persona nog-grata werd verklaard. Het blad geeft online wat voorproefjes.
"Toen de verkiezingen voorbij waren was Sarah een tijdje verdrietig. Na een week of twee begon ze te zeggen hoe mooi het zou zijn om van haar baan als gouverneur af te zijn. Ze wilde een boek schrijven of een tv-show doen, om zo ‘drie keer zoveel te verdienen’ als met haar gouverneurschap."
"Ze beweert overal dat ze er zo van houdt om te jagen en dan het geschoten vlees op de eten. Daar klopt niks van het vlees in huize Palin komt gewoon van de slager."
Gail Collins schrijft in de New York Times of de getuigenissen van een 19-jarige die zonder diploma de school verliet, vader is van een kind en zoon van een drugsverslaafde moeder erg serieus moet worden genomen.

Bron(nen):   Vanity Fair  TPM  New York Times