Playgirl-schoonzoon maakt Palin zwart

Levi Johnson, de jongen die de dochter van Sarah Palin zwanger maakte, zal binnenkort naakt poseren voor de Amerikaanse Play Girl. "Everything’s gonna hang out. We’re talking full johnson," zegt zijn manager. Het zullen kiekjes zijn in een sportieve context. Met ringen, en evenwichtsbalken en zo
Met enige regelmaat verschijnt Levi in een Amerikaanse talkshow om vreselijke dingen over Palin te `zeggen. Jaren was hij kind aan huis bij Sarah, Todd en de kids, dus hij weet hoe het in huize Palin toeging. Het was daar, volgens hem, niet prettig. Palin sprak over haar ‘achterlijke’ kind, ze was nooit thuis, zodat haar dochter voor haar jongste kind moest zorgen en Sarah en haar man Todd maakten openlijk ruzie waar de kinderen en Levi bij waren. Dat is de oogst van deel een van een interview in het ontbijtprogramma van CBS, Donderdag wordt deel 2 uitgezonden.
Levi zegt dat hij (vooralsnog) de ergste dingen die hij weet over Palin niet zal vertellen.
.
In de verklaring van Palin over de laatste onthullingen van Levi over haar gedrag werd gewezen op de komende fotoreportage van Levi. “Amerika zal geen geloof hechten aan wat iemand zegt die zijn  lichaam voor geld verkoopt.”

Bron(nen):   The Huffington Post