Opmerkelijk: Peter Rehwinkel heeft al een prachtige villa in Spanje

De burgemeester van Groningen, nog wel, Peter Rehwinkel (PvdA) trok de aandacht door, met behoud van wachtgeld, zijn baan op te zeggen om een vrijwilligersbaan in Barcelona te aanvaarden. Een baan waarvan niet duidelijk is of deze echt bestaat. Maar GeenStijl onthult dat Rehwinkel al een prachtig huis in Spanje heeft.  Geenstijl plaatste foto's van zijn riante tweede huis aan de Spaanse kust, even boven Benidorm. Toen er veel verontwaardiging kwam over zijn move beloofde Rehwinkel af te zien van de eerste 3 maanden wachtgeld. Maar niet van de 5 jaar daarna. De PvdA'er deed eerder al de wenkbrauwen fronsen toen hij 3150 euro bij de gemeente declareerde voor een cursus Spaans.  

8 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Anna

  Wat een gruwelijke zakkenvullende , misselijk makende figuren zitten er in dat corrupte Pvdarmoe cluppie , ze zouden die hypocriete linkslullers en rechtsvullers met een stuk karton om hun nek met de tekst “” Ik ben een asociale uitvreter zonder gevoel en moraal “” door de straten moeten slepen , wat een walgelijk zooitje , geen greintje schaamte en dat durft zich socialisten te noemen , ik gebruik een andere naam voor dat soort ..

  • Buck Danny

   Helaas is dit soort wangedrag partij overstijgend.

   (in antwoord op Anna)
 2. catchit64

  Of je het ermee eens bent of niet dat maakt niet uit, hij heeft het kennelijk beter voor elkaar dan alle klagende reacties tot nu toe.
  Is het afgunst? gewoon hard werken dan kom je er wel…

  • Prikker

   Rare conclusie van je.
   Als dit geschil nu iets aantoont, dan is dat dat ongeacht hoeveel geld je verdient/welke hoge maatschappelijke functie je ook bekleedt dat nog geen indicatie is voor hoeveel fatsoen je hebt.
   In dit voorbeeld dus geen enkel… ondanks al dat geld… en z’n ‘harde’ werken.

   (in antwoord op catchit64)
   • catchit64

    Je hebt gelijk, maar fatsoen en politiek in een zin is een
    Contradictio in terminis volgens mij.

    (in antwoord op Prikker)
  • Buck Danny

   Dat meneer een villa tot zijn beschikking heeft kan ik echt niet mee zitten. Waar ik wel mee kan zitten is dat hij vanuit die villa wachtgeld wil opstrijken, omdat hij vrijwillig zijn baan heeft opgezegd (om over die declaratie van een cursus Spaans nog maar niet te spreken). Wees dan zo fair om die periode zelf te overbruggen (iets wat me gezien die villa geen probleem zou moeten vormen).

   Overigens staat hard werken niet gelijk aan “er wel komen”.

   (in antwoord op catchit64)
 3. Dutchy

  Wat maakt dit uit, prima als hij een tweede / eerste huis heeft. Veel plezier ermee.

 4. De Staatsburger

  *wordt ook lid van de PvdA*

Reacties niet toegestaan