Fun In The Sun

De Obama’s nemen het er goed van deze kerstvakantie. 
Het gezin zit voor een week lekker weggestopt op Hawaii en niemand die een glimp van het presidentiele paar opvangt.
De paparazzo die denkt dat hij ook maar een seconde iemand van de familie in zijn zoeker krijgt, heeft het mis. De op Hawaii geboren president is omgeven met veiligheidsmensen en de buurt waar hij zit is gewoon afgezet.
Omwonenden vinden het bijna intimiderend, zoveel bewakers zijn in hun buurt werkzaam. Maar de uitkomst is dat niemand de president ziet. Zo zijn wel de boten van de beveiliging te zien, maar ziet niemand het object van beveiliging en dat is nou net de bedoeling. 
De toegestroomde media is gevraagd de dochters (8 en 11 jaar) van het paar met rust te laten. De president zelf verdeelt zijn tijd tussen overleg met de ‘headquarters’ in Washington, ‘workouts’ op een naburige marinebasis en golf op de ‘Kaneohe Klipper Golf Course.’ Waar Michelle Obama haar indrukwekkende bicept op peil houdt, vermeldt USA Today niet. 
Verder is de middenstand blij met al het veiligheidspersoneel dat cafés en restaurants bezoekt en voelt iedereen zich best wel veilig met zoveel security om zich heen.
Bron(nen):   USA Today