‘Je moet moslim-jongens tussen 18 en 28 zich gewoon allemaal laten uitkleden’

Fox News is behoorlijk radicaal rechts. Maar soms zijn de gasten nog iets radicaler. Zaterdagavond opperde  generaal buiten dienst Thomas McInerney een  heftige oplossing voor het veiligheidsprobleem op luchthavens. "We moeten onze maatregelen richten op mensen met een bepaald profiel." De generaal stelt vast dat de risicogroep bestaat uit Moslimmannen tussen 18 en 28.  Onder die groep zitten de mensen die bereid zijn zichzelf op te blazen om gehate westerse mensen om zeep te helpen. 
Het heeft geen zin Deense vrouwtjes of Amerikaanse bejaarden zwaar te fouilleren. De feitelijke daders blijken immers steeds moslimmannen tussen de 18 en 28 te zijn. Dus waarom al die anderen lastigvallen? "Als je een Moslim bent tussen de 18 en 28 jaar oud, dan moet je tot op je huid worden onderzocht. Uitkleden en doorzoeken. Als we dat niet doen dan is er een dikke kans dat we een vliegtuig gaan verliezen."
"Is dat niet een beetje streng," vraagt Fox? "Dat gaat niet gebeuren, niet in dit land."
"Daar ben ik het mee eens," zegt de generaal. "En dat is het probleem."

Bij de reacties hieronder doet een lezer een suggestie die de overtreffende trap vormt van de radicaliteit van de generaal: "We kunnen ook allemaal naakt gaan vliegen..."

 

Zie de video onder link 1.

Bron(nen):   The Huffington Post