Blanke vrouwelijke terroristen onderweg

Een groep vrouwen opgeleid door Al Qaida, met een niet Arabisch uiterlijk is onderweg  naar het Westen of al bij ons aangekomen, om dood en verderf te zaaien. Ze reizen op Westerse paspoorten. Volgens The Sunday Telegraph hebben de inlichtingendiensten dat ontdekt. De inlichtingendiensten en veiligheidscontroles letten op donkere mannen met vreemde paspoorten, dus dit is geen slecht idee en ligt ook voor de hand. Kennelijk zijn er vrouwen gevonden die aan de omschrjving voldoen en die bereid zijn om zich in de lucht te laten vliegen voor het hogere doel
De vrouwen zijn opgeleid door dezelfde groep in Jemen die ook verantwoordelijk was voor de onderbroek-terrorist. Op grond van die kennis is in Engeland het dreigingsniveau ook omhoog gebracht naar 'ernstig'.
Volgens de Telegraph zijn experts niet verbaas dat Al Qaida op een dag zijn toevlucht zou zoeken bij vrouwen die niet lijken op Arabieren.
Abdulmutallab, de onderbroekman, heeft zijn ondervragers gezegd dat er minstens 20 'zoals ik' worden en zijn voorbereid voor aanslagen.

Bron(nen):   The Daily Telegraph