Baas IPCC wordt rijk van smeltende gletsjers

De onzin-bewering dat de gletsjers in de Himalaya bijna smelten heeft de baas van het VN-panel voor het Klimaat, Rajendra Pachauri, heel veel geld opgeleverd. Zoals Welingelichte Kringen vorige week meldde, heeft de Indiër persoonlijk financieel belang bij het klimaat en ook bij de (niet)smeltende gletsjers. Hij is de baas en eigenaar van  Energy and Resources Institute (TERI), in onderzoeksbureau in New Delhi, waarvan niet zeker is over het onderzoek verricht, maar wel dat het subsidiegeld binnensleept, vooral dankzij het feit dat Pachauri de baas is.
Voor nader onderzoek naar de smeltende gletsjers heeft Teri, volgens The Sunday Times, een groot deel van een pot van 2,7 miljoen euro van de Europese Unie binnengesleept. Europees belastinggeld is dus besteed om onderzoek te doen naar een klimaatramp die er niet is.
Daarnaast het Pachauri ook nog 350.000 dollar binnengehaald van het Carnegie Fund, ook om de smeltende gletsjers te onderzoeken.
Over de misleidende voorspelling heeft Pauchari al uitgelegd dat dat iedereens schuld was, behalve de zijne. (link 2)
Zo zal hij ook wel uitleggen dat van geld op zijn bankrekening iedereen rijker wordt behalve hij.
Voorspelling: Rajendra Pachauri zal nog zeven maanden tegenstribbelen en kort na de zomer om gezondheidsredenen aftreden. Na zijn aftreden zullen nog veel meer schandalen aan het licht komen.

Bron(nen):   The Sunday Times  Welingelichte Kringen