“Putin maakt Berlusconi diplomaat”

Vandaag is Vladimir Putin in Italië. Hij zal daar de Paus ontmoeten en de premier, maar vermoedelijk ook zijn buddy Silvio Berlusconi, met wie hij een warme band onderhoudt. Putin was ooit deelnemer aan een van de Bunga Bunga-feestjes van Berlusconi. Deze logeerde in de dacha van Putin. In de Italiaanse media circuleren geruchten dat Putin zijn vriend-in-nood te hulp gaat komen. Hij zou Berlusconi de status geven van Russisch diplomaat, zodat Silvio meer vrijheden krijgt dan hij nu heeft. Hij zou met name weer kunnen reizen en zodoende weer naar zijn vele buitenhuizen buiten Italië kunnen. Het paspoort van Berlusconi is ingenomen vanwege zijn veroordeling wegens fraude. En binnenkort, vermoedelijk vrijdag, raakt hij ook de bescherming kwijt die hij geniet als parlementariër. De senaat gaat stemmen over een voorstel om hem uit d senaat te zetten. Een diplomatiek paspoort zou dan heel goed uitkomen.  

Bron(nen):   Daily Mail      

29 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Leo

  Beste mijnheer Putin,

  Ik wil ook graag een Russisch diplomatiek paspoort hebben.
  Wat heeft u het liefst?
  Dat ik u sex aanbiedt met minderjarige meisjes, of wellicht dat ik mijn kinderen aan hun haren door de tuin heen ga slepen.
  In beide gevallen beloof ik u dat ik me dan een flink stuk in de kraag heb gezopen.

  gr.
  Leo

  • Corrie

   Leo, ik en anderen zullen niet begrijpen waar je het over hebt. Sex met minderjarige meisjes word in Rusland bestraft met minimaal 15 jaar zonder aftrek van goed gedrag of zo.
   Het drinken in Rusland word steeds moeilijker, de verkrijgbaarheid van drank is onder Putin moeilijker zo zijn de tijden voor aanschaf met 5 uren per dag verminderd en slechts vanaf 18 jaar en niet zoals in Nederland 16 jaar.
   Het door de tuin slepen van kinderen is een onbewezen larie verhaal.
   Wegens uw zwakke inzichten over Rusland zal het moeilijk zijn om een paspoort te kunnen verkrijgen.

   (in antwoord op Leo)
   • Heldoppantoffels

    Volgens mij zijn er inmiddels meer dan voldoende aanwijzingen om ernstig te twijfelen aan het morele kompas van de russen. Naar mijn mening zijn de russen nog iets verrotter dan de amerikanen. Zo lees ik ook het signaal van Leo en neem de inhoud niet letterlijk.

    (in antwoord op Corrie)
    • Corrie

     Om jouw mening zal in veel kringen gelachen worden. Het morele kompas was in Rusland onder het Soviet systeem uiterst verderfelijk. Daarvan zijn helaas nog vele voorbeelden van. Echter er zijn toch zeer veel vorderingen in positieve zin gemaakt. Waaronder het misbruik van drank, de gezinnen worden aangemoedigd om christelijke normen aan te nemen ter verbetering van moraliteit. Het onderwijs is op een zeer hoog vlak. Ook de Russische cultuur is in hoog aanzien wereldwijd.
     Ik zou graag willen vernemen van jou Leo waar de Russen verrotter zijn dan de amerikanen?
     Ik bezoek Rusland zo’n 4 tot 6 x per jaar en zie enorme vooruitgang.

     (in antwoord op Heldoppantoffels)
     • Heldoppantoffels

      Hahaha sorry maar je bent heel grappig!!! Het is inderdaad overduidelijk dat je een zeer gekleurde en weinig objectieve mening hebt. Dus hopelijk vind je het niet te erg dat ik bemerkt dat de cultuur in rusland grotendeels bestaat uit jezelf kapot zuipen, corruptie, om het nog niet eens te hebben over het achterlijke gedrag mbt homoseksualiteit.

      Dus Corrie, er valt veel te lachen maar dan alleen om je gekleurde niet objectieve mening

      (in antwoord op Corrie)
     • Corrie

      Ik neem aan dat jouw kennis mbt tot Rusland niet verder gaat dan jouw kennis over een achterbuurt in Amsterdam of Rotterdam. Vermoedelijk reis jij met een studentenkaart in openbaar vervoer en was nog niet in staat om wat verder te kijken dan je eigen omgeving. Verder neem ik ook kennis van jouw zeer beperkte kennis van b.v. Rusland, ik kan jou dit niet kwalijk nemen, dit is een groot land en vele malen groter dan de buurt waarin jij woonachtig bent. Rusland heeft steden welke groter zijn dan heel Nederland en heeft als ik het correct heb 11 tijdzones. Zo’n land kan natuurlijk niet door mensjes zoals Rutte en zijn kameraden geregeerd worden, dit neemt mensen met een groot vermogen aan hersens zoals Poetin, Lavrov en Medvedev, voor jou is er misschien een baan zoals het schoonhouden van een kinderspeeltuin beschikbaar na onderzoek van jou seksuele geaardheid natuurlijk.

      (in antwoord op Heldoppantoffels)
     • Marcel van Houten

      Doldwaas komisch, jij kraamt hele domme dingen uit. Je bent vast zelf Russisch, misschien moet je eens proberen om een reactie te schrijven als je NIET dronken bent van de wodka?

      Praktisch iedereen in Nederland weet dat het grootste deel van de Russen asociaal is, ze weinig gevoel voor cultuur hebben en net zoals jij een enorm blok voor het hoofd hebben. Het feit dat de Russen zo’n moeite hebben met homoseksualiteit geeft waarschijnlijk aan dat er enorm veel Russen homoseksueel zijn. (mensen die het felste tegen deze geaardheid zijn, worstelen het meeste met de eigen seksualiteit)

      (in antwoord op Corrie)
     • Corrie

      Ik ben gelukkig een geheel onthouder en rook of gebruik ook geen vreemde specerijen zoals jij en die andere persoon. Ik ben gaan onderzoeken over alles en nog wat over Rusland en kwam terug met een enorme hoeveelheid informatie uit alle lagen van de bevolking. Ik ben geen Rus maar geboren onder de vlag van Rotterdam. In Rusland mag jij best een homo zijn als jij zo voelt, jij mag het alleen niet zo arrogant en openlijk propageren als in Nederland. Waarom val jij die arabieren hierover niet aan?
      Wat is de Nederlandse cultuur? Waar heb jij het over?

      (in antwoord op Marcel van Houten)
     • Marcel van Houten

      Russen zijn zo’n beetje het domste volk ter wereld, ik kan mij niet voorstellen dat jij geen Rus bent. Waarom moet je anders 4-6 maal per jaar naar Rusland?? Jezelf prostitueren kan namelijk ook in Nederland, al denk ik niet dat er iemand is die op zo’n oud lelijk dom hok wil kruipen zoals jij.

      Je bent met pensioen en je hebt geen geld…Wat schrijf je een hoop bullshit aan elkaar. Als je niet dronken bent en verder niets gebruikt, dan moet er iets mis zijn met jouw geestelijke gesteldheid.

      Ik heb het niet over Arabieren, ik heb het over de asociale Russen. Je weet wel, het schorem dat je niet wil tegenkomen als je op vakantie gaat.

      (in antwoord op Corrie)
     • Corrie

      Waar het artikel over begon was dat Putin Berlusconi van een diplomatiek paspoort zou voorzien, intussen is dit dus niet zo.
      En dat Berlusconi kinderen misbruikt is ook niet zo, zijn schoonheid was een 17 jarige danseres met het uiterlijk van een 25 jarige fotomodel.
      Wat de Russen betreft.

      Het zgn domste volk ter wereld voorziet bijna elke motor voor de satellieten welke de USA gebruikt, ook de toegang tot de space station is alleen mogelijk via de Russen.
      Een artikel als ik me goed herinner in Forbes een jaar of 2 geleden vertelde dat vooral de Russische vrouwen de best opgeleide vrouwen ter wereld zijn. Op het gebied van sport is het zeer vooruitstrevend, cultuur is op hoog niveau.
      Het onderwijs is zeker niet minder dan dat van Nederland, waarbij enkele cultuurvakken op school aangeboden worden, zoals o.a. muziek, dans, kunst, toneel en sport.

      Ik heb pensioen en doe (gratis) vrijwilligerswerk aan zeer dankbare mensen in verschillende landen.

      Met mijn geestelijke gesteldheid is het volgens de universiteit van Leuven zeer goed dus daar hoef jij jouzelf geen zorgen over te maken, doe ik ook niet. Daarbij hoef niemand op een dom hok te kruipen ik geniet mijn leven met alles daarbij, ik ben vele jaren in een gelukkig heteroseksueel huwelijk.

      Gelukkig ben ik niet veel in Nederland waar men denkt alles beter te weten, 90% van de mensen hebben een soort arrogante betweter mentaliteit.
      Jij had het niet over Arabieren ik had het daarover en gaf je wat advies en misschien kan jij jouw prioriteiten beter verplaatsen. Het duurt niet lang of de Sharia wetten zullen ook op jouw van toepassing zijn. Bereid je maar voor.
      Of nog beter bepaal jij jouzelf in jouw eigen omgeving en mensen ik denk dat de wereld veel te groot is voor jou.

      .

      (in antwoord op Marcel van Houten)
     • Heldoppantoffels

      Zoals wel vaker neem jij heel veel aan. Aangezien je het onbekende zelf invult in plaats van het te verifiëren, sla je de plank nogal eens mis.

      Even een correctie op jouw woorden: “het onderzoeken van jouW seksuele geaardheid” en niet “jou” dus. “Jou is een persoonlijk voornaamwoord, jouw is een bezittelijk voornaamwoord” Snappie?

      Ik hoef geen baan in rusland. Nog daargelaten dat ik het een vies land vind, ik heb hier in nederland een leuke uitdagende baan als manager bij een grote organisatie.

      (in antwoord op Corrie)
 2. De Staatsburger

  Bijzonder sympathiek van president Poetin om zijn vrienden te helpen terwijl Obama zijn vrienden in de kou laat staan. Rusland wordt binnenkort de nieuwe leider van de vrije wereld, let maar op. Snowden en Dépardieu gingen ons al voor.

  • Heldoppantoffels

   Ik hoop dat je een beetje sarcastisch bent over Poetin en niet echt je lof bedoelt te uiten over deze man.

   (in antwoord op De Staatsburger)
   • De Staatsburger

    Misplaatste hoop. De Heer Poetin is in mijn ogen het beste wat Rusland de afgelopen eeuwen is overkomen. We hebben het aan president Poetin te danken dat Amerika zich niet weer in een illegale oorlog heeft gestort en dat Edward Snowden op vrije voeten is. Tien keer liever Poetin dan die hypocriet van een Obama.

    (in antwoord op Heldoppantoffels)
 3. knier

  Waarom zou Berlusconi nou geholpen moeten worden?
  Een paar jaar geleden heeft hij bij de val van Kadhaffie laten zien wat “vriendschap” betekend in dat wereldje.

 4. Corrie

  Het opschrift zou moeten luiden, “maakt Poetin Berlusconi een diplomaat?”
  Er word een suggestie gemaakt op iets wat waarschijnlijk niet zo zal zijn. Bovendien weten wij in werkelijkheid niet wat de achtergronden in zouden zijn hiervoor indien dit zo zal zijn, behalve dan vermoedens.

  • Heldoppantoffels

   Je maakt er een mooi verhaal van. In de kern zou een dergelijke actie de wereld vooral tonen hoe slecht onze overheden er voor staan en dat het een corrupte kliek is.

   (in antwoord op Corrie)
   • Corrie

    Dit klopt wat jij zegt dat de wereld er slecht voor staat. Voorlopig heeft Putin het voordeel van de twijfel. Hij heeft een oorlog in Syrie en Iran voorkomen tot op dit moment.

    (in antwoord op Heldoppantoffels)
    • Heldoppantoffels

     Hij heeft alleen voorkomen dat de russen definitief syrië zouden verliezen uit de eigen invloedssfeer. Dat uiteindelijk pas toen het er naar uit zag dat de amerikanen echt gingen ingrijpen.

     (in antwoord op Corrie)
     • Corrie

      Ingrijpen door de Amerikanen heeft tot op heden alleen maar een zeer slechte bijsmaak gehad. Kijk naar de geweldige resultaten in o.a. Irak , Libië en Afghanistan om er maar een par te noemen. Ingrijpen door de amerikanen in Syrie zou zeer slechte gevolgen hebben voor het reeds geteisterde land. Amerika is definitief geen vredebrenger. Gelukkig gaan er in Europa steeds meer stemmen op dat de US hun geliefde kernwapens moeten verwijderen.
      Als ik jou goed begrijp is expansionisme (terreur) wel toegelaten door de US en hun zionistische partners of heb ik jou niet goed begrepen?

      (in antwoord op Heldoppantoffels)
     • Corrie

      Ingrijpen door de Amerikanen heeft tot op heden alleen maar een zeer slechte bijsmaak gehad. Kijk naar de geweldige resultaten in o.a. Irak , Libië en Afghanistan om er maar een par te noemen. Ingrijpen door de amerikanen in Syrie zou zeer slechte gevolgen hebben voor het reeds geteisterde land. Amerika is definitief geen vredebrenger. Gelukkig gaan er in Europa steeds meer stemmen op dat de US hun geliefde kernwapens moeten verwijderen.
      Als ik jou goed begrijp is expansionisme (terreur) wel toegelaten door de US en hun zionistische partners of heb ik jou niet goed begrepen?

      (in antwoord op Heldoppantoffels)
     • Heldoppantoffels

      Amerika is geen vredestichter, dat ben ik met je eens. Dus nee je begrijpt mij zeker niet goed, maar niet iedereen heeft de intelligentie om woorden naar waarde te interpreteren.

      Hoe het ook zij, de russen zijn naar mijn mening een nóg slechtere keuze dan de amerikanen. Geen van beiden zou ik vertrouwen, maar de corrupte russen nog het minst.

      (in antwoord op Corrie)
 5. Heldoppantoffels

  Twee mensen die een zeer dubieuze omgang met macht hebben laten zien. Op zich zou het mij dus niet verbazen als de ene hufter de andere hufter helpt. Dat Poetin aanwezig is geweest op zo’n ‘feestje’ zegt mij genoeg over de motieven die Poetin kan hebben om te helpen.

  • Corrie

   Vreemd nergens is 1 enkel bewijs hiervoor geleverd, alles bij “hearsay” en dit is ongeldig in elke rechtbank.

   (in antwoord op Heldoppantoffels)
   • Heldoppantoffels

    Slaap lekker verder Corrie, er zijn stapels bewijs. Google simpelweg even en je vindt stapels.

    (in antwoord op Corrie)
 6. Corrie

  Poetin heeft Italië reeds verlaten en er is nog steeds niets bekend over de diplomaatschap van Berlusconi. Ik neem aan dat dit alles uit de koker van onwetende vandaan komt. Ik zeg niet dat het niet kan gebeuren, ik neem aan dat het de hoogste tijd voor Berlusconi is om dit diplomatieke paspoort te kunnen verkrijgen, dit zou reeds bekend zijn gemaakt in de Italiaanse sensatie pers naar ik aanneem.

Reacties niet toegestaan