Geert Wilders is de beste politicus volgens de kijkers van Eenvandaag

Hoe relatief de verkiezing van politicus van het jaar is blijkt uit het lot van Diederik Samsom: vorig jaar totaal de winnaar, nu in de achterhoede met 1 procent van de stemmen. Dat mag een waarschuwing zijn voor  Geert Wilders die dit jaar werd verkozen. Hij werd geroemd om zijn standvastigheid tegen het kabinet en Europa. "De mooiste beloning die ik kon krijgen van de mensen in het land." Tweede werd Jeroen Dijsselbloem, die gisteren nog werd verkozen tot Politicus van het Jaar door de parlementaire journalisten. Alexander Pechtold werd derde.

6 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Anna

  EN verdient ! Ik heb de heer Wilders een mailtje gestuurd met onze felicitaties ! Zie hier het verschil , links draaiende journalisten of 38.000 mensen , het volk , Go Wilders !

  • Spiegelbeeld

   Het is verdienD. Voor een autochtone Nederlander beheers je niet eens de basis van je eigen taal. Zegt al genoeg over het “volk”dat achter de PVV staat. Hypocrieten!

   (in antwoord op Anna)
   • Dead Silence

    Gelukkig kijkt u in uw spiegelbeeld.

    (in antwoord op Spiegelbeeld)
   • De Staatsburger

    Ga ergens anders de schoolmeester uithangen, Spiegeltje. Dit is een discussieforum, geen spellingwedstrijd.

    (in antwoord op Spiegelbeeld)
   • Anna

    Geweldig om jouw enorme frustratie over ” Geert de beste politicus ” te zien ! Ohhh een vaudt , man man al hadt ik ingetiktd VERDIENTDT , Geert heeft het geflikt , nr 1 , jawel . Hypocrieten ? Nee , die zitten vooral in andere partijen . Wij , het ” volk ” , PVV stemmers , vinden patriotten goed bij ons passen .

    (in antwoord op Spiegelbeeld)
 2. Gerard Spekboom

  Wilders moet niets van de politiek correcte onzin hebben, dat de Islam een vreedzame religie zou zijn, dat siert hem. De verkiezing van Wilders is de ultieme uiting dat er bijna niets over is van de geloofwaardigheid van het politiek correcte dogma aangaande deze problematiek.

Reacties niet toegestaan