Yasser Arafat zou toch niet zijn vermoord

Russische wetenschappers zijn het eens met de Fransen als het gaat om de manier waarop Arafat stierf. Hij was niet vergiftigd, zeggen zijn, ondanks het feit dat een Zwitsers team, enige aanwijzingen meenden te zien dat Arafat was vermoord. "Arafat stierf niet aan de gevolgen van straling, maar door natuurlijk oorzaken", zegt het Russisch onderzoek tegen AFP. Drie teams van wetenschappers uit drie landen werd gevraagd naar de doodsoorzaak van Arafat die in 2004 stierf. Zijn stoffelijke resten werden daartoe opgegraven. Maar het lijkt er niet op dat daarmee voor de Palestijnen de kous af is. Die hebben aangekondigd dat het onderzoek zal voortduren. "We hebben al besloten dat het onderzoek doorgaat, ongeacht de Russische bevindingen," zegt Faed Mustafa namens de Palestijnen.

Bron(nen):   AFP      

2 Reacties Doe mee met de discussie →


  1. catchit64

    “We hebben al besloten dat het onderzoek doorgaat, ongeacht de Russische bevindingen,” Het maakt dus geen bal uit wat onderzoekers er van zeggen of wat ze ontdekken, voor de Palestijnen is het gewoon moord. Nee dat is nog eens objectief de boel onderzoeken.

  2. kletsmajoor

    Er is alweer zoveel onduidelijkheid gecreëerd over die onderzoeken dat we geen stap verder zijn. Maar daar zijn alle partijen waarschijnlijk heel tevreden mee. Iedereen kan zijn eigen waarheid blijven volhouden.

Reacties niet toegestaan