Google blokkeert gmail van Geert Wilders

Het gmail-account waarop anti-islam-stickers van Geert Wilders konden worden besteld is uit de lucht. Dat meldt de PVV-leider zelf via Twitter"Ongelooflijk maar Google heeft net account islamsticker@gmail.com geblokkeerd", schrijft hij. "We zullen zo snel mogelijk een nieuw e-mailadres maken. Klaarblijkelijk was klacht Mohammed Rabbae dus succesvol." Wilders doelt op een klacht die het Landelijk Beraad Marokkanen, dat door Rabbae wordt geleid, heeft ingediend bij Google. Het beraad vroeg Google om in te grijpen zodat er geen 'haatzaaiend materiaal' van Wilders meer kan worden verspreid. Op het bewuste e-mailadres konden mensen een zogenoemde anti-islamsticker bestellen. De groene sticker bevat een witte tekst: "De islam is een leugen. Mohammed is een boef. De koran is gif". Wilders wil naar eigen zeggen mensen niet kwetsen, maar bevrijden van het juk van de islam. Schermafbeelding 2013-12-27 om 09.07.42

9 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Apekool

  Stickers verkopen via een gratis mailadresje, chic!

  • antonius

   nee hij zou beter gewoon subsidie aan kunnen vragen (net zoals moslimclubjes altijd doen)

   (in antwoord op Apekool)
   • zo maar iemand

    Een eigen website-adres kost ongeveer €40 per jaar. Zou daar geen schimmige orthodox-Israelische geldschieter voor te vinden zijn? Of is er in PVV-geledingen geen websitebouwer te vinden?

    (in antwoord op antonius)
 2. Robin

  Toch raar van Google.

 3. Someone

  Boycot Google!!

 4. reageermeneer

  Exact wat Geert wil, exposure.

 5. De Staatsburger

  Volksheld!

 6. catchit64

  Inderdaad vreemd van Google. Maar hoe zou Geert het vinden als er stickers in het Arabisch worden gemaakt waar meneer hij negatief word neergezet.

  Niet eens zijn met elkaar is echt wat anders dan onbeschofte acties bedenken. Fatsoen is een moeilijk woord Geert…

Reacties niet toegestaan