Michelle Obama heeft het in Marbella uitstekend naar haar zin

Groot blijft de fascinatie voor de vakantie die de Obama's zich gunnen aan de Spaanse zuidkust (maar dan zonder Barack). Het heeft iets sprookjesachtigs hoe een eenvoudige zwarte vrouw als Michelle opeens zo voornaam is geworden en haar hang naar luxe maakt het allemaal nog mooier. 
Inmiddeld is uitgerekend dat dit uitje de Amerikaanse belastingbetaler 80.000 dollar per dag kost en de onuitgesproken vraag is hierbij: wordt dit Michelle gegund? Waarbij niet geheel duidelijk is wie betaalt voor de uitgebreide politiemacht die nieuwsgierige toeschouwers op afstand moet houden.
Ook het feit dat de First Lady zich verplaatst per Air Force Two wekt enige wrevel; dit is immers geen dienstreis, ook al wordt dadelijk nog een bezoekje gebracht aan de Spaanse koninklijke familie op Majorca.
Als u naar de link gaat kunt u precies lezen hoe de dagen in Marbella worden gevuld. En aan foto's geen gebrek. De mooiste wat ons betreft: het konvooi auto's dat Marbella binnenrijdt als het gezelschap juist is geland.

Bron(nen):   Daily Mail