Je moet er niet aan denken dat Wilders iets overkomt door de hand van een moslim.

De beveiliging van de PVV-fractie in de Tweede Kamer wordt verscherpt, weet het Nederlands Dagblad. Rondom de fractieruimten worden dubbele deuren, nieuwe wanden en screeningsruimtes bij liften aangelegd.
Dit gebeurt vanwege de forse groei van de fractie en gebleken zwaktes in de beveiliging van fractieleider Geert Wilders zelf.

In de vleugel van de PVV, waar de 24 fractiegenoten van Wilders inmiddels een kamer hebben toegewezen, zijn werklieden in volle gang om de nodige aanpassingen door te voeren voor het begin van het parlementaire jaar. De ruimte waar de fractie gaat vergaderen wordt met dubbele deuren afgesloten. Ook andere toegangswegen die leiden tot plekken waar Wilders werkt, krijgen nieuwe barrières. Door de sterke toename van het aantal fractieleden (van 9 naar 24) en -medewerkers van de PVV moet een grotere ruimte worden afgeschermd.

De Tweede Kamer wil geen enkele mededeling doen over de maatregelen. ,,Het is algemeen bekend dat het deel waar de PVV-fractie huist, is afgeschermd'', zegt een woordvoerder.
In het verleden is het buitenstaanders gelukt de beveiliging rond Wilders te doorbreken. Er is zelfs een pistool de fractiekamer ingesmakkeld.
Dat dient met deze maatregelen te worden uitgesloten.
En je moet er inderdaad niet aan denken dat Wilders iets zou overkomen door de hand van een moslim.

Bron(nen):   Nederlands Dagblad