Wouter is een stiekeme homo, Geert de neger van Venlo en Obama communist

De naam Barack Hussein Obama heeft 18 letters. Namelijk 6+6+6. Ofwel 666. Het Teken van de Antichrist. Er zijn er miljoenen die dat geloven. En dat komt niet omdat die menselijk achterlijk zijn, dat komt omdat mensen een ongemakkelijke relatie hebben met feiten, legt Salon uit. Feiten vormen ons, maar wij vormen ook de feiten. ieder van ons heeft in zijn hoofd een mechaniekje om feiten zo te groeperen dat we er zo weinig mogelijk last van hebben. 

En een manier omdat te doen is de feiten zo kleuren dat ze bevestigen wat we al dachten.
Vandaar dat onzin een heel lang leven kan leiden. Den Uyl liet de overheidsuitgaven niet uit de hand lopen, dat deed Wiegel. Dat is een feit. Maar niemand die het gelooft.
Marokkanen plegen gemiddeld meer misdrijven dan mensen van andere komaf. Dat is een feit. Maar het duurde een kwart eeuw voor het als zodanig werd erkend. Of om nog maar eens iets te zeggen op basis van afkomst en rassen: mensen afkomstig uit Azië (ook als ze - zoals de Hindoestanen uit Suriname al hel lang weg zijn uit Azië) zijn arbeidzaam en goede burgers. Mensen afkomstig uit Afrika niet. Het gaat buitengewoon slecht met de natuur, als gevolg van de opwarming van de aarde.
Allemaal onomstotelijke feiten.
Maar onze hersenen houden niet zo van feiten. Lees in Salon hoe dat precies komt.

En doe misschien je voordeel met bovenstaand feit...

Bron(nen):   Slate