Hero Brinkman (PVV) slaat vaker mensen op hun bek

"Een voorlichter vertelde me dat hij in de nazomer van 2009 door Hero Brinkman in het gezicht is geslagen. Het gebeurde onder de ogen van meerdere journalisten van de NOS, van wie ik er een met resultaat om bevestiging heb gevraagd. De NOS’ers hebben er geen melding van gemaakt. Hoe discreet wil de PVV de media hebben?"
Een onthulling over nog meer gewelddadig gedrag van PVV-er Hero Brinkman verstopt in een column in De Pers. Peter Middendorp komt er nu mee, omdat hij verbaasd vaststelt dat Wilders wegkomt met zijn smoesjes dat het meevalt met de misdragingen van zijn volgelingen. En dat PVV-aanhangers werkelijk lijken te geloven dat het aan de linkse media ligt dat staatsman Lucassen door brievenbussen piest.
Middendorp: "Ik weet dit al enkele maanden, maar heb het voor me gehouden omdat ik dacht: je moet mensen niet lastigvallen met zaken die zij voor een spijtbetuiging hebben uitgespookt, hoe halfhartig die misschien ook was. In het gepiep en geweeklaag van de PVV’ers heb ik aanleiding gevonden het nieuws alsnog met u te delen."

De column gaat zo:
PVV’er Sharpe gaf zijn Kamerzetel niet op omdat zijn bedrijf voor oplichting is veroordeeld, maar omdat hij ‘op de nationale tv als oplichter was neergezet’. We moesten ons ‘eens voorstellen hoe dat voor zijn kinderen’ was. ‘Zo’ kon Sharpe ‘niet meer werken’.

Hero Brinkman maakte excuses aan een Nieuwspoort-barkeeper omdat die ‘zich geïntimideerd had gevoeld’, niet omdat hij hem misschien geslagen had. Voor de rest kreeg ‘het verschrikkelijke perscentrum Nieuwspoort’ de schuld.

Gidi Markuszower trok zich niet van de PVV-kandidatenlijst terug omdat hij de wapenwet had overtreden, maar omdat de media hem onder ‘een negatief vergrootglas hadden gelegd’. Daar voelde hij zich ‘niet senang bij’.

Volgens Wilders was de ontucht van Lucassen ‘niet wat wij onder ontucht verstaan’. Naar Halsema riep hij dat zij ‘tien toontjes lager moest zingen’, want ‘Brinkman was nooit veroordeeld’. Nee, allicht. De barkeeper heeft geen aangifte gedaan. Hij verkoos vermoedelijk rust boven nationale bekendheid als slachtoffer.

Het is altijd de buitenwereld, het zijn altijd de media die het hebben gedaan, een ‘hetze voeren’, de ‘PVV bashen’. Dit gedrag werkt.
Lees verder bij De Pers

Bron(nen):   De Pers