Berlusconi houdt van lesbische seksshows en verpleegstersuniformen

‘Ruby Rubacuori' (‘Ruby, de hartendief') — de artiestennaam van de Marokkaanse buikdanseres Karima el Mahroug — dreigt Silvio Berlusconi’s wankele positie goed om zeep te helpen. Aanklagers zijn bezig te onderzoeken of de minderjarige Ruby tijdens feestjes vorig jaar in de villa van Berlusconi bij Milaan tegen betaling seks heeft gehad met de premier. Maar gisteren nam dat onderzoek nog grotere proporties aan: de aanklagers stuurden een document naar de Italiaanse Kamer waarin staat dat Berlusconi met acht jonge vrouwen tegen betaling seks heeft gehad.
Bij de huiszoekingen in een residentieel complex bij Milaan zijn grote sommen cash geld (meer dan 20.000 euro) gevonden. Bovendien bulkte het er van dure merkkleding, juwelen, en ‘limited edition’ gadgets van voetbalclub AC Milan.
Gisteren hebben de aanklagers gevraagd om het kantoor te mogen doorzoeken van een medewerker van de premier, die verantwoordelijk zou zijn geweest voor de betaling van de meisjes.

Uit afgeluisterde telefoongesprekken blijkt niet alleen dat Ruby vijf miljoen euro zwijggeld heeft gevraagd aan Berlusconi, maar ook dat de jonge vrouwen werden betaald om seks te hebben met de premier. En dat ze op de feestjes een verpleegsters- of een politieuniform moesten dragen. Volgens de Daily Mail moesten sommigen van hen een lesbische seksshow opvoeren voor Berlusconi en zijn vrienden. Nicole Minetti, een regionale PDL-politica en voormalig mondhygiëniste, zou de meisjes voor hem hebben gerekruteerd.
In een van de telefoongesprekken is ook een voormalig politieagent te horen, die zegt: 'Minetti was er, met haar borsten vooruit, en ze bleef Berlusconi almaar kussen. Het was echt een bordeel. Alle meisjes kregen ringen en halskettingen.’

Nicole Minetti zou voor Berlusconi meisjes rekruteren.

Bron(nen):   De Standaard  Daily Mail