De zes vrouwen van Osama bin Laden

Vrouw 1: Najwa Ghanem, Syrische en volle nicht. Trouwde toen zij 15 was. Bin was toen 17. Schonk hem 11 kinderen en woont vermoedelijk in Syrië

Vrouw 2: Khadijah Sharif, Negen jaar ouder dan haar man. Onderwijzeres. Ze scheidden tussen 1993 en 1996. Drie kinderen.

Vrouw 3: Khairiah Sabar, getrouwd in 1985. Mogelijk de 'sterke vrouw' in zijn leven.

Vrouw 4: Siham Sabar, getrouwd in 1987.

Vrouw 5: ??? Bin Laden's vijfde huwelijk is omgeven met geheimen. Hij trouwde in 1994 hals over kop met een onbekende vrouw in Khartoum, maar binnen 48 uur werd het huwelijk geannuleerd voor het was geconsumeerd.

Vrouw. 6: Amal Ahmed al-Sadah was 15 toen haar familie haar schonk aan Bin Laden, die door de familie zeer werd bewonderd. Dat was in 2000. Haar man was 30 jaar ouder. Ze schonk hem een dochter, die mogelijk in de slaapkamer aanwezig was toen de Amerikanen binnenvielen.

In zijn goede dagen pochte Bin Laden tegen een journalist dat het fantastisch was als je vrouwen deelgenoot waren aan de strijd.
Maar dat was voor 9/11: hij kon doen wat hij wilde en zijn 4 vrouwen (toen) woonden allemaal ergens anders; hij koos per nacht bij wie hij wilde zijn.
Maar tenslotte eindigde hij en zijn gezinnen opgesloten in de huis, waar hij slechts alleen kon zijn door te gaan ijsberen op de patio.
De vrouwen hadden ieder hun eigen verdieping, om de opdracht van de Islam te vervullen dat alle vrouwen gelijk worden behandeld.
No. 6  

Het is niet ongewoon voor sterke charismatisce mannen, ook in niet-moslimgebieden,  om meer vrouwen te hebben. Denk aan John F Kennedy, Mao Zedong en Lou de Palingboer

Bron(nen):   Time