Medewerker Elatik dol op Bin Laden

Mohamed Azahaf, een medewerker van stadsdeelvoorzitter Fatima Elatik (PvdA) van Amsterdam-Oost, heeft op internet radicale uitspraken gedaan over de aanslagen van 11 september 2001 (zionisten!), Osama Bin Laden (goeie vent!) en de moord op Theo van Gogh (goed dat hij dood is!).
Azahaf heeft in het verleden uitspraken gedaan waar hij niet langer achter staat, laat het stadsdeel Amsterdam-Oost weten. Ook wordt hij een ‘bruggenbouwer’genoemd.
journalist Carel Brendel, die een goed oog heeft voor rare linkse mensen, schrijft:
"De in 1983 geboren jongerenwerker had een persoonlijke website (moaz-weblog.nl) waarin hij zich allerminst als bruggenbouwer en bemiddelaar manifesteerde. Op 3 december 2004 – enkele weken na het bezoek van Beatrix – publiceerde hij daar ‘een brief van een broeder’. Enkele citaten: “Hoe kan je als jongen of meisje die alleen bid in de maand ramadan of geen hooffdoek draagt zeggen dat je een moslim bent hoe kunnen deze mensen praten over de islam als ze de regels van allah niet volgen.” Verderop volgt een vervloeking van de Verenigde Staten: “Zien jullie niet wat er gebeurt met amerika aarbevingen, orkanen, vulkaanuitbarstingen. (...) Mensen dit is de straf van allah voor wat zij allemaal doen met onze broeders en zusters in irak, palestina en afghanistan. Mensen ik gun amerika alleen de straf van allah, want dat is wat ze verdienen. Zij denken dat ze de machtige zijn en de heerser van de wereld zijn , maar waarlijk er is een heerser en een machtige en dat is allah soebhana watala.”
Op zijn weblog spreekt Azahaf verder de wens uit dat "alle vijanden van de islam vernietigd worden", alle vrouwen in Nederland een hoofddoek gaan dragen en meer van zulks fraais. Dit was, zo schrijft Brendel, reeds in 2006 bekend bij de PvdA. Toen werd zijn weblog namelijk uitgebreid besproken op de website van de Amsterdamse PvdA, in de reacties onder een blog van Lodewijk Asscher. Desondanks werd Azahaf in 2009 door Elatik als beleidsmedewerker aangenomen.

lees verder bij Carel Brendel. Aanbevolen

Bron(nen):   Carel Brendel