De meisjes van Silvio en wat ze voor hem deden (en hij voor hen)

Silvio Berlusconi is bezig aan zijn laatste dagen of weken. In een ineenstortend Europa is hij voor iedereen, ook voor de Italianen en zijn aanhang, een gevaar geworden. En hij struikelt uiteindelijk niet over alle corruptie en machtsmisbruik, niet over het feit dat hij Italië in een diepe put gooide, maar over zijn meisjes. Wie waren het ook weer allemaal? Een bloemlezing.
Mahroug -- aka "Ruby the Heart Stealer" - centraal in een van de 4 processen tegen de premier Sabina Began, een Duitse, die meerdere rollen speelde. Vond de naam Bunga Bunga uit. Was een meisje van Silvio en zorgde voor meisjes voor Silvio. Miss Carfagna was topless-model. En ze mocht er wezen als vertegenwoordiger van de vrouwen, vond B. Ze werd minister van Gelijke Behandeling en was door haar aanwezigheid een van de redenen voor de scheiding van B.
Ze is voor gelijke behandeling, maar niet van homo's of mensen die abortus laten plegen. Barbara Matera vertegenwoordigt Italië in het Europese Parlement. Geen opleiding of politieke interesse, maar wel  winnaar van meerdere schoonheidswedstrijden. "Zij is het gezicht van het nieuwe Italie".. Eleonora Gaggioli haalde het niet in Europa. Toen zorgde B voor een televisiebaan.
 Clarina Ferrant,  een 30-jarige ballerina haalde Straatsburg wel. Miss Venezuela 1: Carolina Marconi, een actrice uit dat land. Was van de Bunga Bunga. Miss Venezuela 2: Aida Yespica speelde eerst in reality shows en werd daarna gast op de partijtjes van B. Ontroerde hem door te zeggen dat hij als een Vader voor haar is. De Echte Hoer: Patrizia D'Addario kreeg 1000 euro voor een nummertje. Ze maakte een bandje van de bijeenkomst in 'Poetins bed' Dit zijn ze lang niet allemaal: zie  hier voor de rest

 

 

 

Bron(nen):   Business Insider