Nilüfer Gündoğan: ‘Laurens Dassen is ook wel eens lazerus een taxi in gedragen’

Vanaf vandaag telt de Tweede Kamer 20 fracties. Nilüfer Gündoğan keert terug en begint een eenvrouwfractie na haar openbare gevecht met haar vroegere partij Volt. Ze zou een onmogelijk mens zijn, ze zou schreeuwend en tierend met personeel omgaan en teveel drinken.

„Ach, er zingen zoveel meningen en verhalen over mij rond, maar ik blijf graag bij de feiten. Iedereen met een perspas kan in de Tweede Kamer op alle fracties rondlopen. Als ik daar met regelmaat echt ’ongepast gedrag’ zou hebben vertoond, dan was dat met bijna een jaar Kamerlidmaatschap echt wel iemand opgevallen", zegt ze tegen De Telegraaf. "Zij hebben mij nog nooit horen schreeuwen, onredelijk zien uithalen… Ik kan mijzelf wel eindeloos gaan verdedigen, maar de verklaringen die gedaan zijn, zijn allemaal anoniem. De enkeling die wel zijn naam erbij heeft gezet, zegt: ’Ze heeft dat niet bij mij gedaan.’ En oh ja, nog zoiets. Ze verwijten me dat ik een keer dronken ben geworden in Lissabon. Waarom wordt er dan niet bij verteld dat Laurens ook la-za-rus een taxi ingedragen is? Omdat je maar één motief hebt, en dat is mij beschadigen.”„Na alles wat ze mij hebben aangedaan, is een samenwerking praktisch onmogelijk.”

Samenwerken met Volt zit er dus niet meer in. „Na alles wat ze mij hebben aangedaan, is een samenwerking praktisch onmogelijk.”

Fractievoorzitter Laurens Dassen ontkent tegenover De Telegraaf Lazarus een taxi te zijn ingedragen.

Bron(nen):   De Telegraaf