Poetin zoals hij echt is: slaat zijn vrouw, gaat vreemd

Toen Vladimir Poetin nog gewoon een Russische spion in West-Duitsland was werd hij (uiteraard) in de gaten gehouden door de Duitse inlichtingendienst.
Volgens het rapport ging hij gretig vreemd en sloeg bovendien zijn vrouw.
De rapporten werden ontdekt door BND-expert Erich Schmidt-Eenboom, die verschillende boeken en verhandelingen schreef over de spionagedienst.
Een deel van de informatie blijkt afkomstig van een vrouw die bevriend raakte met Poetins vrouw Ludmilla in Dresden, waar hij van 1985 tot 1990 de KGB-afdeling leidde. Het zou gaan om een Baltische Russische met Duitse roots die 'Lenchen Sch' wordt genoemd - ook wel 'Balkon', omwille van haar grote boezem.

Mevrouw Poetin zou bij 'Balkon', een agente die werkte als vertaler, haar hart hebben uitgestort over de ontrouw en het misbruik van haar toen 33-jarige man. Volgens de Berliner Zeitung heeft Ludmilla hem beschuldigd van huiselijk geweld en meerdere seksuele affaires.
Volgens Bild heeft Poetin ook  nog een buitenechtelijk kind verwekt.  Poetin zelf zou ooit over zijn vrouw hebben gezegd dat iedereen die er drie weken mee kan samenleven een monument verdient, schrijft de Daily Mail.  

 

 

Bron(nen):   Bild Zeitung  Business Insider  Het Laatste nieuws