Vladimir Poetin heeft nog ‘drie jaar te leven’ en ‘wordt blind door ziekte’ beweert spion

De Russische president Vladimir Poetin heeft volgens de artsen nog maar drie jaar te leven gekregen, beweert een FSB-officier..

Een groeiend aantal onbevestigde berichten beweerde al eerder dat de 69-jarige president kanker heeft en dat zijn gezondheid snel verslechtert.

En nu heeft een FSB-officier beweerd dat Poetin "niet meer dan twee tot drie jaar te leven heeft", omdat hij "een ernstige vorm kanker" heeft.

Berichten die naar verluidt afkomstig zijn van de Russische spion aan FSB-overloper Boris Karpicchkov zeggen ook dat Poetin zijn gezichtsvermogen verliest en last heeft van hevige hoofdpijn.

"Er is ons verteld dat hij papieren voor zich heeft als hij op tv verschijnt, met alles in grote letters geschreven om te kunnen lezen wat hij gaat zeggen", vertelde de Russische officier aan de Sunday Mirror.

“De letters zijn zo groot dat elke pagina maar een paar zinnen kan bevatten. Zijn gezichtsvermogen gaat ernstig achteruit.”

De spion voegde eraan toe dat de armen en benen van Poetin "nu ook ongecontroleerd trillen".

Eerdere beelden van eerder dit jaar leken zijn hand te laten trillen, terwijl hij zich een tafel leek vast te klampen een filmpje van een vergadering in april.

De Russische voorlichters beweren stellig dat Putin kerngezond is.

Bron(nen):   Independent