Iran: ‘We kunnen Israël in 9 minuten verdelgen’

Het Iraanse regime heeft een document gepubliceerd dat de vernietiging van de staat Israël rechtvaardigt, evenals de slachting van alle joden wereldwijd. Dat meldt de Amerikaanse conservatieve site WorldNetDaily. Het document staat op de Iraanse website Alef, en roept op om ‘de kans te grijpen om het ‘bedorven materiaal te verwijderen’. Het is ‘legaal verantwoord’ om alle joden om te brengen en Israël te vernietigen. ‘Daarin moet de Islamitische Republiek Iran de leiding nemen.’

De tekst is volgens WND opgesteld door de conservatieve analist Alireza Forghani, die nauwe betrekkingen heeft met Khamenei. Diverse overheidswebsites, waaronder het staatspersagentschap Fars hebben de tekst overgenomen. Daarin staat dat Iran het recht heeft om een massale preventieve aanval op de Joodse staat uit te voeren omdat Israël Irans nucleaire sites wil aanvallen.

Volgens Forghani kan Iran met zijn raketten in 9 minuten de bevolking van Tel Aviv, Jeruzalem en Haifa vernietigen. Ook de Israëlische kerncentrales van Rafael, Eilun, Nebrin, Dimona en een onderzoekscentrum in Neqeb kunnen worden getroffen.

Bron(nen):   WorldNetDaily