Frans Timmermans extra beveiligd

Rond het huis van (nu nog) minister Frans Timmermans in Heerlen is een hoog hek opgetrokken en zijn extra camera's opgesteld. Kennelijk wordt Timmermans bedreigd, maar noch zijn eigen ministerie, noch dat van Veiliheid willen zeggen daar wie. Brussel weerspreekt dat het te maken heeft met Timmermans' toekomstige functie als vicevoorzitter van de Europese Commissie, zoals NRC schreef. ,,Hij is nog niet in functie. En geen enkele andere kandidaat-commissaris wordt extra beveiligd," aldus een woordvoerster in het AD. Haagse bronnen spreken van een reguliere 'update' van de beveiliging van Timmermans en suggereren dat er weinig aan de hand is. Zo zou er geen sprake zijn van extra persoonsbeveiliging.
 

6 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Windows 8

  “Daar wie” ?

 2. Future Child

  Wat een rotkop heet Timmermans, en het ergste is dat zijn inwendig nog erger is. Deze man is levensgevaarlijke salafistenknuffelaar en oorlogszuchtig. Wij moeten beschermd worden tegen hem.

  • Calhoun84

   Niet zijn meest charmante foto maar een “rotkop” hebben is geen argument tegen wat dan ook. Timmermans een salafistenknuffelaar slaat natuurlijk ook nergens op. Volgens mij is Timmermans de enige minister in dit kabinet die zijn werk naar behoren uitvoert en juist totaal niet oorlogszuchtig.

   (in antwoord op Future Child)
 3. Malky

  Vreemd dat de corpulente superheld zijn bovenmenselijke krachten niet inzet voor zelfverdediging.

  Niet meteen gaan roepen dat het geen geweldenaar is…

 4. Apekool

  Zal toch niets te maken hebben met leugenachtige tranentrekkerij in VN speeches?

 5. Karl Ruprecht Kroenen

  Zo een bijzondere, grote, machtige en visionaire man als Frans Timmermans, in wiens schaduw mensen als Gandhi nog niet kunnen staan, worden uiteraard door kwaadaardige en vrijheidshatende mensen bedreigd, en heeft daarom dus persoonlijke bescherming nodig om zijn visie en plannen, welke in het belang van de ganse wereld is en de toekomst van onze kinderen waarborgt ,gestalte te kunnen geven.

  Zo dan,dit was even mijn hersenscheet, ik laat de zaak weer voor wat het is.

Reacties niet toegestaan