ISIS: Vrouwen en meisjes worden voorzien van prijskaartjes naar potentiële kopers gebracht

De VN heeft in kaart gebracht wat ISIS feitelijk doet in de gebieden die ze beheerst. Dat is allereerst: doden. Duizenden mensen zijn vermoord. Het rapport meldt ook dat honderden vrouwen door IS zijn verkocht als seksslaven of als beloning aan strijders zijn gegeven. De slaven worden volgens onderzoekers ingezet als lokkertjes voor lokale jongeren, die zo worden verleid zich bij de terreurgroep aan de sluiten. Circa 500 vrouwen zijn weggegeven of verkocht in steden als Raqqa in Syrië en Mosul in Irak, staat in het rapport. 'Vrouwen en meisjes worden voorzien van prijskaartjes naar potentiële kopers gebracht, zodat zij kunnen kiezen en onderhandelen over de verkoop', schrijven onderzoekers. 'Kennelijk 'verkoopt' IS deze yezidi-vrouwen aan jongeren, om ze zover te krijgen zich bij hun rangen aan te sluiten.'

31 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Windows 8

  Jan Terlouw modus : “in het Westen zitten er ook vrouwen achter het venster, dus dit is ok”

  • vandehoedenderand

   Dus wat u eigenlijk wil zeggen, is dat D66 een kalifaat in NL wil hebben.
   Of is dat niet wat u wil zeggen?

   Ik weet niet, ik heb soms moeite met het doorgronden van PVV-teksten. Excuus.

   (in antwoord op Windows 8)
   • Windows 8

    “dus” impliceert een conclusie.
    Kan u die even toelichten?

    (in antwoord op vandehoedenderand)
    • vandehoedenderand

     Ik was een vraagteken vergeten. Ik ben ook maar een mens.

     “Dus wat u eigenlijk wil zeggen, is dat D66 een kalifaat in NL wil hebben?”

     Of laat ik het nog makkelijker voor u maken, aangezien u er geen reet van begrijpt anders.

     Jan Terlouw > prominent D’66-er > Vindt het volgens u oké dat vrouwen worden uitgebuit en afgeslacht.

     Kan u die even toelichten?

     (in antwoord op Windows 8)
     • Windows 8

      “aangezien u er geen reet van begrijpt anders.”
      Dat klopt aangezien ik Belg ben. Maar wat ik wel weet is dat JT hierboven niet de JT van D66 is.

      (in antwoord op vandehoedenderand)
   • Calhoun84

    De Jan Terlouw modus is eigenlijk de Mihammedmodus. Dat is het profiel van iemand de pretendeert moslim te zijn en het voor pro-multiculturalisten ontzettend moeilijk maakt om hun punt kracht bij te zetten.

    Ik vermoed echter nog steeds dat Mihammed er een sport van maakt om de islam belachelijk te maken. Met de echte Jan Terlouw heeft hij niets te maken.

    (in antwoord op vandehoedenderand)
    • Windows 8

     De Islam belachelijk maken is like taking candy from a baby. Meer nog, je hoeft er niets voor te doen, ze doen het helemaal zelf.
     Nee hoor, Miha is een ‘echte’. Zijn reacties zijn typisch en kenmerkend door het gebrek aan kennis en empathie.

     (in antwoord op Calhoun84)
    • vandehoedenderand

     Kijk, ik weet ook wel dat de beste man het niet serieus bedoeld. Maar dit soort domme opmerkingen halen het nut uit het publieke deba in politiek, internet én media vandaag de dag. Je ziet het ook steeds vaker. Vooral in de VS. Met Fox News als prominent vertegenwoordiger van onbeschoftheid en dom gelul. Maar ook in onze eigen volksvertegenwoordiging gebeurt het steeds meer.

     Alles moet in 140 tekens en hoe dommer je lult, hoe beter. Het gaat erom hoe hard je schreeuwt.

     En in NL hebben we sinds een paar jaar ook zo’n beweging die hier zeer bedreven in is.

     http://www.salon.com/2014/09/28/straight_up_propaganda_fox_news_charlatans_conspiracy_theorists_and_the_religious_fanatics_endangering_democracy/

     Long read. Maar zeker de moeite waard.

     (in antwoord op Calhoun84)
     • kletsmajoor

      Maar een lang verhaal is vaak een aanwijzing dat de schrijver (nog) geen heldere gedachtegang volgt. Wat dat betreft is de druk om het kort en bondig te houden goed om mensen langer na te laten denken over wat de kern is van wat ze willen zeggen.

      (in antwoord op vandehoedenderand)
  • Karl Ruprecht Kroenen

   Ik stel voor dat we een “MihammedKoukiJanTerlouw” app gaan creëren, welke korte en simpele antwoorden geeft op vragen over Mohammed en de Islam.

   Vraag; Waarom onthoofde Mohammed eigenhandig meer dan 300 leden van een Joodse stam?

   Antwoord;De nazi’s hebben wel nog wel veel meer als 300 Joden vermoord.

   (in antwoord op Windows 8)
   • Jan Terlouw

    Nazi’s, jouw bloedlijn Karl, zijn door hun rol tijdens de WO1 en WO2 schuldig aan de dood van 100 miljoen mensen. Ga in de hoek zitten en hou je koest. Voor de komende honderd jaar.

    (in antwoord op Karl Ruprecht Kroenen)
    • Karl Ruprecht Kroenen

     Prachtig…., je hebt mij voorheen al bestempeld als Zionistisch Israël-vriendje en nu probeer je me ook nog eens te framen als Nazi-erfgenaam?

     Het is of het een ,of het ander , maar beiden in een jasje proberen te steken gaat echt niet.

     (in antwoord op Jan Terlouw)
    • Karel Kritisch

     De rol van nazi’s in de eerste wereldoorlog? Interessant..

     (in antwoord op Jan Terlouw)
  • Jan Terlouw

   Inderdaad! En wij maar denken dat de vrouwen van lichte zeden op de Wallen geheel vrijwillig hun ziel en lichaam verkopen. Stelletje hypocrieten! En als klap op de vuurpijl moeten deze dames, slachtoffers van vrouwenhandel, ook nog inkomstenbelasting betalen over hun zuur verdiende centjes. Hypocrisie in het kwadraat!!!

   (in antwoord op Windows 8)
 2. Vogelbeest

  Zijn er al Westerse politici opgestaan om uit te leggen hoe dit niets met de islam te maken heeft?
  Ik las hier van de week ergens in de comments dat de koran 3 of 4 soorten slaven omschrijft, dus ik denk dat het alles met de islam te maken heeft. Maar ik ben dan ook geen politicus.

 3. Burgermans

  Zo ging Mohammed met vrouwen om, zo gaan moslims dus met vrouwen om. Wat een walgelijk geloof!

  • !!!!

   Wat een onzin praat. Profeet trouwde met vrouwen zo dat ze niet ten schande werden achtergelaten (weduwen) hij kwam voor de vrouwen op. En in de islaam is het respect voor de vrouw groot als je een echte moslim bent. Maat halve gaare zo als jij die half onwetend zijnen denken alles te weten verdiep je maar eens in de echte echte kuran. En kom dan je mening geven.

   (in antwoord op Burgermans)
   • Burgermans

    Ik weet er zo te lezen meer van dan jij. Mohammed was een pedofiel en vrouwenhater, in geen enkele religie hebben vrouwen dan ook zo weinig rechten als in de islam. Deze IS-strijders kopiëren letterlijk hoe Mohammed met vrouwen omging.

    (in antwoord op !!!!)
 4. Likoed Nederland

  Zijn het wel echte moslims? Want volgens president Obama en de Nederlandse topambtenaar Geerts heeft IS niets met de islam te maken.

  Bij twijfel, doe de eendentest en je weet het: als het kwaakt als een
  eend …..

  http://likud.nl/2014/10/isis-en-de-eendentest/

 5. Wilders

  De coalitie tegen ISIS bestaat uit verschillende moslimlanden. Nederland heeft zelfs straaljagers in Jordanië geplaatst (een Islamitische land) om tegen Isis te strijden. Je kan dus gerust zeggen dat de Islam en veel moslims tegen Isis zijn.

  Bovendien moet men niet vergeten dat er hier OORLOG heerst en ja in oorlogstijden gebeuren verschrikkelijkste dingen door beide partijen. Laten we niet vergeten hoe vrouwen behandeld werden in de oorlog van hutsis e tutu’s in Afrika. Vrouwen zijn in elk oorlog de slachtoffer. Conclusie dit heeft niks met de Islam te maken. Maar gewoonweg met oorlog. Ik bedoel als de Nederlandse bruinhemden(PVV) het voor het zeggen krijgen en hier dus oorlog uitbreekt. Zullen zij elke reden verzinnen om het goed te praten om moslims te onderdrukken, vermoorden, verbannen, verkrachten etc. onder de mom van( zij zijn de beesten en wij niet, Wij zijn beschaafd en zij niet, Zij doen het ook, Genoeg tolerantie het houdt een keertje op) Terwijl ze niet beseffen dat ze zelf de beesten zijn en haatzaaien door een hele bevolkingsgroep over één kam te scheren. En de moslim niet als een individu en als mens te zien, maar als een categorie met de meest verschrikkelijkste vooroordelen.

 6. Meneer Dick

  Een geluk bij dit vreselijke ongeluk is, dat de islam nu zo diep en zo breed gewantrouwd wordt. Daar kan geen bagatelliseren tegenop. Tot in de eeuwigheid zal de islam blijvend gewantrouwd worden.

 7. Dead Silence

  Zijn er ook aanbiedingen, of zijn de gratis als de houdbaarheidsdatum is overschreden?

 8. carlblyweert

  https://www.youtube.com/watch?v=Jt1cOnNrY5s

 9. carlblyweert

  https://www.youtube.com/watch?v=PzusSqcotDw

Reacties niet toegestaan