Video: Hoe Henk Krol (en Jan Nagel) zich steeds belachelijker maken

Henk Krol en de voorzitter van 50plus Jan Nagel dachten dat het een goed idee was om Krol bij Pauw te laten uitleggen dat hij geen geld heeft verduisterd. Dat was niet zo'n goed idee.

6 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. eppo

  Henkie Drol is nog glibberiger dan uit deze video al blijkt:
  http://frontpage.fok.nl/nieuws/673351/1/1/50/krol-sjoemelde-met-meer-subsidies.html
  Hij heeft geen bord voor zijn kop, daar zit de hele kast voor! Misschien kan ie samen met Camiel een nieuwe partij beginnen? “Samen voor ons eigen!” wordt dan hun leus…

  • marianne martens

   Ben zelf geen heilig boontje op WEL maat toch doet u Mijnheer Krol onrecht aan, deze man heeft in zijn jonge jaren heel veel betekend voor mensen met zijn informatie over de homoseksuele mens en het uitgeven van de Gay krant. Vaag herinner ik me dat hij in zijn beste tijd een icoon was. Toch knap ook om dankbaar te zijn.

   (in antwoord op eppo)
 2. Jannie Ooms

  Als ik Henk Krol zo beluister, is er geen vuiltje aan de lucht.

  Ik ben geen complotdenker, maar in dit geval zou het misschien wel zo kunnen zijn dat de groeiende aanhang van 50Plus, spinners van andere partijen ertoe brengt te proberen hem de das om te doen.

  ‘Dat zou misschien wel kunnen’, schrijf ik. Henk Krol is niet veroordeeld en tot het zover is, staat zijn schuld (of is het zakelijk onbenul?) niet vast.

  Als ik Henk Krol was, zou ik proberen het stichtingsbestuur via de rechter te dwingen de -volgens hem- bij het bestuur en curator berustende facturen te overleggen. Hij kan dan bewijzen dat die twee ton ook gefactureerd is. En door wie.

  Ook kan hij zijn accountant vragen om in een verklaring uit te leggen waarom hij zijn handtekening ter goedkeuring van de jaarrekening heeft ingetrokken.

  Blijkt dan glashard dat de accountant dat heeft gedaan omdat tegenover de uitgaven geen facturen stonden, en Henk Krol kan die -via het stichtingsbestuur en de curator- niet alsnog produceren, tja, dan vrees ik dat Henk Krol inderdaad een groot probleem heeft.

 3. Malky

  Zolang meneer maar stemmen bij het CDA vandaan haalt.

  • Meneer Dick

   Vraagt u aan Maurice de Hond maar bij welke partij de keizers van 50Plus vandaan komen.

   (in antwoord op Malky)
 4. Koper

  Henk Krol laten communiceren is elke keer weer zijn eigen graf laten graven. Begrijp niet dat 50Plus hem niet kwijt raakt.

Reacties niet toegestaan