IS zet gijzelaar in als verslaggever voor nieuwe propaganda-video

Terreurbeweging IS heeft een nieuwe video uitgegeven met een hoofdrol voor de Britse journalist John Cantlie. In een redelijk professionele montage is Cantlie te zien als 'verslaggever' in een stad waarvan hij zegt dat het Kobani is. IS en Koerdische strijders vechten al weken om Kobani.

5 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Robin

  Briljant, grappig om te zien dat de tegenpartij nu ook de zelfde truuks uithaalt als de westerse media. Dat gaat nog leuke beelden opleveren. Overigens wel de typhus voor die religieuze idioten.

  • Koper

   Je bent niet helemaal lekker in je hoofd als je dit briljant, grappig en leuk vindt. Ik hoop dat je geen kinderen hebt.

   (in antwoord op Robin)
   • Robin

    Misschien even niet vanuit je onderbroek redeneren. De gelikte presentatie is deel van een prima geplande propaganda oorlog. En nu eens een keer een die niet alleen vanuit het westen (CNN / BBC) gepushed wordt. Het feit dat wij het er hier over hebben zegt al genoeg, het werkt. Dat is alles, niks meer en niks minder. Ik heb kinderen, wat die er mee te maken hebben gaat mij even boven de pet.

    (in antwoord op Koper)
 2. knier

  Op liveleak is het filmpje nog wel te zien;

  http://www.liveleak.com/view?i=564_1414438662

 3. Burgermans

  Wat een vernedering om zo te moeten kruipen voor je ontvoerders. Je kunt veel van de Heer Wilders zeggen maar wat de islam betreft heeft de Limburgse staatsman volkomen gelijk.

Reacties niet toegestaan