Een van deze 2 Oostenrijkse meisjes is al dood, de andere zoek

Samra Kesinovic (16) en Sabina Selimovic (15), twee doodnormale Oostenrijkse meisjes, trokken in april wereldwijd de aandacht omdat zij hun Weense middenklasse bestaan verruilden voor de strijd aan de kant van Allah. Ze gingen meevechten met Isis. David Scharia, een specialist van het Contraterrorismecomité van de Veiligheidsraad van de Verenigde Naties, zegt aan Britse media recent informatie te hebben ontvangen over twee vijftienjarige meisjes van Bosnische origine die Oostenrijk hadden verlaten. Hij zegt dat beide meisjes werden gerekruteerd door Islamitische Staat, dat een van hen omkwam bij gevechten in Syrië, en dat de andere was verdwenen. De bevestiging komt drie maanden nadat de Oostenrijkse overheid de ouders al had laten weten dat een van de meisjes mogelijk gedood was. the-2-austrian-idiots-samra-kesinovic-and-sabina-selimovic

16 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Burgermans

  Die zullen wel door half IS uit elkaar getrokken zijn.

 2. ernie

  Tja ze zijn doodnormaal – wat wil je dan?

  • Dead Silence

   En nu normaal dood.

   (in antwoord op ernie)
   • ernie

    ff denken… ik geloof niet dat ze normaal dood zijn gegaan alhoewel ze vlgs de krant bij leven wel doodnormaal waren… of klopt dat dan ook weer niet? En die zoek is, is die nog wel doodnormaal? Dan zou de ander wel normaal dood kunnen zijn, alhoewel dat via abnormale weg is gegaan.

    (in antwoord op Dead Silence)
 3. Vogelbeest

  Een paar Darwin-awards is hier wel op zijn plaats. Wel zielig voor de ouders.

 4. Xander

  Ze wisten waaraan ze begonnen, ze wezen al met dat enge vingertje omhoog!
  Daar zouden ze heengaan en daar zijn ze nu dan met 70 knapen, of zie ik iets over het hoofd? Triest? Mwah… niet echt!

 5. IwanovKapotjeplov

  Ik vraag me altijd af hoe het mogelijk is dat meiden vrijwillig in zee gaan met het meest vrouw-onvriendelijke regime op deze aardkloot.

 6. ernie

  Het valt me nu pas op: de specialist van het Contraterrorismecomité van de Veiligheidsraad van de Verenigde Naties die hier kennelijk over gaat heet David Scharia… tis duidelijk dat het een complot is als meneer Scharia er over gaat.

 7. Robin

  1 pas dood?

 8. PaulusJ

  Mooi.
  Nutteloze kutkinderen uit moreel failliete islamitische kutgezinnen (ethisch, cultureel, religieus, sociaal en opvoedingtechnisch failliet) vinden een zinloze dood bij een zinloze strijd. Ze wisten beter gezien de geschiedenis van Bosnië, dus krokodillentranen zijn hypocriet.
  Hoe meer hoe beter.

Reacties niet toegestaan