Marokkanen krijgen nog altijd heel veel kinderen

Als het aan de autochtonen Nederlanders zou liggen sterft de bevolking van dit land langzaam uit: we krijgen nog maar 1,5 kind per vrouw; dat is 0,6 te weinig. Maar gelukkig zijn er ter compensatie buitenlandse vrouwen en vooral Marokkanen. Ook die krijgen steeds minder kinderen, maar nog altijd meer dan autochtonen. Zie de grafiek.

2 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. 2gajemee2

  Autochtonen moeten niet zeuren dat ze verdrongen worden door allochtonen, want het is hun eigen schuld.Ze gaan liever tot diep in de nacht uit en blijven tot het middaguur slapen.Daar passen geen kinderen bij.Of ze moeten zo nodig ” carriere ” maken of een luxe levensstijltje er op na houden, die ze eigenlijk niet kunnen bekostigen.En daar passen ook weer geen kinderen bij.Idem dito voor mensen die ” vrij ” willen zijn.Dit kan geen politicus oplossen, mensen moeten zelf weer ( meer ) kinderen willen krijgen en cultuur en bevolking in stand houden en daar is geen geweld of allochtonen dwars zitten met allerlei beperkingen en opmerkingen voor nodig.

  • Pietje_Precies

   ja autochtonen gaan liever werken en zijn dan te moe om te neuken, terwijl allochtonen de hele dag op hun nest liggen want werkeloos en in de bijstand en als enige goedkope vertier “de daad” hebben.
   Dit is ook zo’n fijn generaliserend stukje. Jammer dat de wereld niet zo simpel in elkaar steekt, dan zou U er ook echt wat van begrijpen.

   (in antwoord op 2gajemee2)

Reacties niet toegestaan