Zelfs burgemeester Van der Laan is klaar met Quinsy Gario, die overal racisme ziet

De burgemeester van Amsterdam heeft fel uitgehaald naar 'dichter' Quinsy Gario. Vorige week twitterde Gario dat de herdenking van Kerwin Duinmeijer niet doorging vanwege Sail. 'Dit is barre onzin en ik moet me inhouden om het netjes te houden', liet Van der Laan aan Vincent van Rijn van AT5 weten. Gario, de man achter het Zwarte Pietenprotest, wees in zijn tweet met een beschuldigende vinger naar de gemeente. Hij besloot zijn tekst met: 'Money over black lives'. De herdenking rond de Antilliaanse Kerwin Duinmeijer, die in 1983 werd doodgestoken, was gisteren echter op initiatief van de organisatie op kleinere schaal gehouden. Van der Laan: 'We hadden zelfs al een plekje op de Dam gereserveerd voor de demonstratie, maar de organisatie had zelf ingeschat dat er minder belangstelling zou zijn vanwege Sail.'

35 Reacties Doe mee met de discussie →


 1. Burgermans

  Paspoort afpakken en terugbrengen naar Afrika. Wedden dat-i ons landje binnen een week al gaat missen?

  • Vogelbeest

   Iedereen die vindt dat het hier niet goed is mag gratis bijbels gaan uitdelen in Saudi Arabia.
   Bij terugkeer praten we verder.

   (in antwoord op Burgermans)
   • Burgermans

    Als onze voorouders zijn voorouders niet naar Suriname hadden gebracht zou Quinsy nu in een ellendig ebola-dorpje in het Boko Haram-oerwoud gebben geleefd in plaats van een flatje in de Bijlmer. En maar klagen…

    (in antwoord op Vogelbeest)
    • Dead Silence

     De man is narcistisch, lui en een chronische zeikerd. Geef hem een vakantie in Noord Korea.

     (in antwoord op Burgermans)
    • Floris Vrijdag

     net als Burgertrutje: altijd maar klagen… zelfde genen als halfgare Quinsy. Alleen het onderwerp verschilt, maar verder: altijd klagen, groef in de plaat, zelfde deuntje tot vervelens toe blijven herhalen.

     (in antwoord op Burgermans)
     • Burgermans

      Nee hoor, ik reageer op alle onderwerpen. Probeer jezelf niet belachelijk te maken en vooral niet te veel over mij te fantaseren, Floris. Gezegende zondag! 😉

      (in antwoord op Floris Vrijdag)
    • Denise Alcindor

     jullie zijn onwetende sukkels!!! Ga graven in de geschiedenis en je zult versteld staan hoeveel bloed jullie voorouders en dit land aan de vingers hebben! ten eerste jullie kwamen zogezegd in de naam van Jezus (de witte God is by the way van origine zwart van huidskleur want leefde in het gebied tussen de Eufraat en de Tigris. geloof me daar leefden er geen witte mensen!) om onze Hebreeuwse (!) voorouders te kopen voor een appel en een ei, overhandigd door andere Afrikaanse stammen (heidenen) om ons vervolgens te droppen in Amerika en overige delen van de wereld. Nederland is een afgodisch land waar het konigshuis inhalige, satanische en bloederige offerfeesten en handelingen erop na houden.

     De gewone man en vrouw heeft geen idee hoe diep geworteld dit kinderfeest is. Wij waren van origine geen slaven, maar mede door onze eigen ongehoorzaamheid en jullie grote gewilligheid (onthoud NL wilde helemaal niet af van de slavernij, grote inkomsten van goud en gelden over de rug van de zwarte man en vrouw) van diens kant heeft YAH de Schepper van hemel en aarde , een vloek op ons gezet (Deuterononium 28).

     Wij (de Hebreeuwse Isrealieten), de Egyptenaren, de Moren, de Ethiopiers hebben de beschaving neerfgezet terwijl jullie in Europa leefden in de donkere tijden (Middeleuwen) te midden van jullie vieze gewoonten, als koken en slapen en poepen in dezelfde kamer, een bad nemen kwam niet voor, zware tragische hygiene, geen kennis!! DE PEST heeft jullie toen bijna uitgeroeid, als Rome , het sdatanisch systeem niet een stokje ervoor had gestoken.

     Al met al…. zwarte piet is een afspiegeling van een afgrijzelijke tijd van benauwdheid voor het zwarte gezin dat uit elkaar werd getrokken elke weer wanneer die witte man weer eens onze zwarte zussen had verkracht. (William Lynch’s letter)

     Ons zelfbeeld is zo gekelderd dat we onze identiteit kwijt zijn geraakt. De zwarte man heette eerst Kunta Kinte en werd gdwongen om zichzelf Toby te noemen.
     Jullie stelletje duivels!!!!!

     Long story short, had ons in Afrika gelaten en had van onze olie, goud, diamenten etc etce etc afgebleven dan waren wij OK!!!!

     De tijd van de heidenen is bijna voorbij, nog enkele jaren krijgen jullie de gelegenheid om jezelf te zijn (ons afslachten, lynchen, bespotten en ons onder jullie schoen vertrappen) maar soon very soon , wanneer Europa on zijn gat ligt en euro en alle koninkrijken uit elkaar vallen….. is onze tijd!!!!!!!! YSRAEL wordt wakker! al die belachelijk witte orthodoxe idioten daar zullen worden weggeramd en jullie zullen elkaar afslachten allemaal om GELD! greedy as usual..

     ILL BE PRAYING FOR YOU GUYS….

     Zwarte piet is niets meer en minder dan de slavenhandel in ere houden en rijdend in hun gouden koets denkende dat zij zo voor eeuwig kunnen doorgaan????? NO WAY BABY… succes witte koppen met ignorant blijven… al ben je wit, word wakker en erken je fouten en die van je voorouders en vraag om vergeving aan de enige Waarachtige God , YAH (PSALM 68:4). en sluit je aan bij de Waarheid en niet je verdomde ego!

     Goedendag!

     (in antwoord op Burgermans)
     • Denise Alcindor

      trouwens dit is natuurlijk niet voor alle witte koppies, want gelukkig bestaan er nog enkele die geen haat en verderf in hun hart hebben zitten, maaaarrrr nog steeds is erkenning en belijdenis bij Hem noodzakelijk. Nederland gaat billekoek krijgen… Heel Europa eigenlijk… voor alles is een tijd. Yah’s molen draait langzaam, maar ZEKER! Dus dit is voor een ieder die niet wil studeren en onderzoeken. De mens die niet wil veranderen of in karakter wil groeien, denkt dat ie rijk en alwetend is…. ik wens je succes! Checfk NL en Illuminatie. Check vaccinaties, Eugenics…

      (in antwoord op Denise Alcindor)
     • Fritzy von Popsicle

      Met veel knippen, kopiëren en plakken, worden er voor Gario, weer zoete broodjes gebakken!

      (in antwoord op Denise Alcindor)
     • Burgermans

      LOL

      (in antwoord op Denise Alcindor)
     • Dead Silence

      Als het u niet bevalt…ik betaal uw enkele reis. Wat doet u eigenlijk voor Nederland?

      (in antwoord op Denise Alcindor)
     • Denise Alcindor

      Mijn voorouders zijn gedumpt in Suriname, nadat uw moordlustige voorouders niet langer zich kon beheersen. en daarna hebben jullie Suriname gekoloniseerd, dus ik ben helaas in NL geboren en getogen, dagelijks geconfronteerd met jullie witte houding en denken. Ik heb er niet om gevraagd. Liever was ik gebleven in West Afrika waar wij in vrede woonden. Wij, ware Israëlieten, zijn gevlucht uit Israël door de klopjacht van de witte Romeinen die ons wilden uitmoorden. Zo zijn wij verspreid in Afrika, als vreemdelingen, te midden van heidenen (andere zwarte volkeren). Jullie hebben onze gezinnen uit elkaar getrokken, onze kids verkocht. En dan verwachten jullie dat wij er onbesmet uitkomen? Bent u helemaal gek geworden???? Wij hebben jullie witte kids opgevoed en gezoogd. U denkt dat u ervan komt. Fysiek mishandelen jullie ons niet meer, maar mentaal doen jullie dat nog steeds op wereldniveau. White Privilege! Zolang er geen herkenning, erkenning en acceptatie van uw daden en van uw voorouders is, wat moet ik u dan verder vermelden dan dat u dichtbij uw ondergang bent…. read my words….wij worden langzaam wakker…watch your back!

      (in antwoord op Dead Silence)
     • Denise Alcindor

      Geen moer, want ik ben allang vertrokken. Het laatste waar ik wil zijn is te leven met een volk (alle witte mafkezen uitzonderingen daargelaten) die denkt superieur te zijn.

      (in antwoord op Dead Silence)
     • Tabson Alex

      Maar verder gaat alles wel goed? Van al uw waanideeen en blijven leven in het verleden en het slachtoffer voelen kunt u het beste naar een Psychiatrisch centrum in de buurt gaan.

      (in antwoord op Denise Alcindor)
     • Denise Alcindor

      Psychiatrie???? Vriend, ga je geschiedenis bestuderen. blijf met je pootjes af van onze rijkdommen. en blijf vooral in je koud landje. ga de zon niet opzoeken en naar andere culturen in verre landen. Jullie zijn in deze wereld de minderheid en toch de baas??!! ra ra hoe kan dat???

      (in antwoord op Tabson Alex)
     • Denise Alcindor

      het gaat fantastisch, want Zijn wraak zal zoet zijn. U heeft ons
      afgeslacht, het gekozen volk van God. En u zult boeten. Zolang u geen berouw toont, is uw nederlaag in zicht!

      (in antwoord op Tabson Alex)
     • Tabson Alex

      Verder Waren mijn voorouders gewone boertjes en daarvoor lijfeigenen, dus ik ontken elke schuld van mijn voorouders.
      Het is verder opvallend dat groepen mensen die in mijn ogen altijd erbij hebben gehoord en ook als echte Nederlanders beschouwde (ik maakte geen onderscheid in kleur of wat dan ook) zichzelf door mijn huidskleur mij juist als een boeman en racist zagen en dat nu volmondig en heel luid uitspreken dat er zoiets bestaat als een wij-zij. Mensen sluiten zichzelf uit.

      (in antwoord op Denise Alcindor)
     • Denise Alcindor

      Nee, dan bent u niet genoeg wakker. Wij zijn nooit een geweest in NL. Wij zijn altijd buitengesloten, want wij zijn nog steeds jullie voetenveeg. Hoe duidelijk spreken de witte Nederlander zich uit. Hoe meer wij juist wakker beginnen te worden als volk. Zeer positief voor ons om eindelijk een eenheid te gaan vormen. Ik maakte vroeger ook geen onderscheid, maar ik ben wakker! doet u onderzoek, u zult een grote ontdekking doen als u werkelijk OPRECHT bent.

      (in antwoord op Tabson Alex)
     • Blorg

      nou en? Ben ik verantwoordelijk voor mijn voorvaderen?

      (in antwoord op Denise Alcindor)
     • Denise Alcindor

      Ja! want hun manier van denken en houding leeft nog steeds in uw volk! Zoals de gevolgen nog steeds zeer merkbaar zijn bij mijn volk. Zolang u ontkent wat er speelt hedendaags, dan bent u mede verantwoordelijk van de vloek die op ons heerst. We hebben een Nederlands paspoort, maar we worden in de krant en media, in de volksmond: etnische minderheid, buitenlander, allochtoon, zwarte, neger etc genoemd. Dus hoe kan dat nu? we zijn zelfs zo verpest dat wij elkaar zo noemen. Dan hebben jullie dit zeer geslepen gedaan, dat wij graag vriendjes willen zijn met jullie. Nou vergeet het maar!!! de waarheid duurt het langst. Gods molen draait langzaam, maar zeker!!

      (in antwoord op Blorg)
     • Denise Alcindor

      geen geweten! Edomiet!

      (in antwoord op Blorg)
     • Fritzy von Popsicle

      En toch blijft onze Piet Zwart!

      (in antwoord op Denise Alcindor)
    • Denise Alcindor

     arrogante kwast!!! geschiedvervalsing, jullie stelletje boeven, bloederig volkje die maar gierig, inhalig, geen waarde en normen, wetsverachtig bedrijft.. succes met het schaven van uw karakter…alleen gebed gaat u kunnen helpen!

     (in antwoord op Burgermans)
     • Burgermans

      Jullie zijn door jullie eigen landgenoten gevangen en als slaven verkocht. Het is aan ons Europeanen te danken dat jullie nu inkomen , gezondheidszorg en woonruimte hebben.

      (in antwoord op Denise Alcindor)
     • Denise Alcindor

      Kijk het blijkt dat u duidelijk niet juist bent geïnformeerd door enkele ezels die jullie zien als historici aka wetenschappers. De nazaten van de trans-Atlantische slavenhandel zijn de ware Israëlieten afkomstig van het land Israël. Van origine dienen wij de God van Israël, de Schepper van hemel en aarde. U, daarentegen, wilt graag geloven dat wij door Afrikanen (maar wij zijn dus geen ‘afrikanen’, welke stam zei u weer, aangezien Afrika een continent is, vernoemd naar een grote boef Afrikanus, terwijl dit stuk land al een naam had!). Wij, Israëlieten, zijn gevlucht naar de verschillende Afrikaanse landen, nadat de Romeinen ons wilden vermoorden. Zo zijn wij dus verspreid, dus ook in West Afrika waar we door stelletje witte mafkezen zijn geketend om verscheept te worden. Wij waren dus vreemdelingen te midden van andere Afrikaanse stammen (met hun afgoden). Zij wilden ons maar al te graag door verkopen.

      Deuteronomy 28: 68 And the LORD shall bring you into Egypt again in ships, by the way of which I spoke unto you, You shall see it no more again: and there you shall be sold unto your enemies as male and female slaves, and no man shall buy you.

      Lees From Babylon to Timbuktu (historische boek met feiten over de origine van de mensheid tot heden…niet huilen hé, wanneer u het leest. Ik heb totaal geen respect voor mensen die denken dat ze superieur staan dan enig ander volk. White privilege sucks!

      (in antwoord op Burgermans)
  • Denise Alcindor

   De gouden eeuw, voor wie??? De middeleeuwen, hoe kwam dit?
   Van wie heeft uw voorouder hulp mogen ontvangen in die bewuste jaren? boeven, jatten en moorden dat is jullie hobby… als u nou van alles afblijft dat niet van u, wat blijft er nu over? Slavenmeester is 1, maar ook nog onze mannen en vrouwen verkrachten is 2. Dus niet alleen ons -zonder betaling- uitmoorden, onderdrukken en verkrachten, maar ook ons geloof, cultuur, identiteit ontnemen en ervoor zorgen dat jullie handelingen en gevolgen van kracht zouden blijven generaties lang, nog steeds merkbaar. We gaan geen moer missen, als u opdondert uit onze landen en niet langer alle steelt.

   (in antwoord op Burgermans)
   • Burgermans

    Ik heb nog nooit een cent van jou of je landgenoten gestolen.

    (in antwoord op Denise Alcindor)
    • Denise Alcindor

     U kunt uw ogen niet langer sluiten voor de extreme gevolgen die nog steeds merkbaar zijn door uw voorvader die massaal de vrouwen en mannen van mijn volk hebben verkracht. Dus ja, dat heeft u wel. Zolang u blijft denken dat wij allemaal overdrijven en mij probeert te manipuleren, bent u even schuldig! Kijk maar de commercial van DOVE, want voor mensen zijn jullie?!! Gelukkig zitten wij in onze genezingsproces en herstel van onze identiteit. mensen die aan gebrek van melanine lijden zijn niet compleet. Alle kleur komt uit zwart. Onthoud dit goed! de gehele mensheid komt uit zwart!!! ik wil u bemoedigen om een boek te pakken en te lezen. Achterhaal de waarheid. want de waarheid maakt ons vrij!

     (in antwoord op Burgermans)
     • Burgermans

      Mijn voorvaderen waren eenvoudige landarbeiders en hebben nooit slaven gehad en zover ik weet ook nooit vrouwen verkracht, Denise. De uwe wel?

      (in antwoord op Denise Alcindor)
 2. kwikfit

  Wie niet

 3. bjorn van herpen

  die Quinsy Gario denkt echt dat hij maar racisme hoeft te roepen en dat alles dan gaat zoals hij wil, waarom is die cultuurhater nog hier als hij zo’n hekel aan alles wat nederland is heeft

 4. ayhan

  Ik snap niet dat met als argument van het behoort tot cultuur iets wat zo overduidelijk racistisch Is wordt getolereerd dan kunnen we ook verwachten straks dat apartheid weer word ingevoerd onder het mom van laat de Nederlandse taalcultuur niet verdwijnen

 5. Joebeltje

  Quinsy Gario?? Negeren!!

  (Of mag dat woord soms ook niet van meneer HalveGario)

 6. Fritzy von Popsicle

  Doet deze geflipte kunstenaar, en zichzelf tot über-slaaf benoemde, nog steeds met al zijn onzin van hem horen…..maar Quinsy Gario, wij nemen toch een echte ouderwetse Zwarte Piet, met oorringen, rode lippen, en verder alles erop en eraan…idd., al wat jij niet leuk vindt. Wees gerust wij zullen jouw niet nemen, jij kunt geen waar leveren voor het geld!

 7. Ayna

  Ik mag hem.

  Ik mag iedereen die het presteert frame-attacks van linkse pc-leuteraars als Sven Kockelman moeiteloos te pareren, en professioneel terug te irriteren aan zijn eigen tafel:)

  Terug te vinden ergens op internet.

Reacties niet toegestaan